OVO JE MLADIĆ KOJI JE NASTRADAO U NESREĆI KOD OBRENOVCA: Smrskani lim krova automobila isekao MIODRAGA po vratu!

Autor:

Hronika

02.08.2023

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolaskom na lice mesta u 21.35 časova pripadnici Vatrogasne službe Obrenovac, Izvukli su telo nastradale osobe iz automobila.

OVO JE MLADIĆ KOJI JE NASTRADAO U NESREĆI KOD OBRENOVCA: Smrskani lim krova automobila isekao MIODRAGA po vratu!

Foto: Privatna arhiva

Miodrag G. (22) poginuo je sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Ratari nedaleko od Obrenovca. Do tragedije je došlo kada je vozač "pežoa" N. M. (21) naleteo na neosvetljenu traktorsku prikolicu, a na suvozačkom mestu nalazio se poginuli mladić.

Prema rečima meštana sela u kome je mladić živeo mladić je poginuo tako što je oštećeni krov oštrim delom isekao po vratu mladića.

- Lim od krova ga je isekao po vratu, sigurno je iskrvario - rekao je meštanin ovog sela za portal Republika.rs. 


Podsetimo, dolaskom na lice mesta u 21.35 časova pripadnici Vatrogasne službe Obrenovac, izvukli su telo stradale osobe iz automobila. 

Prema izjavi policije, tri lica sa lakšim povredama napustila su vozilo pre dolaska vatrogasaca. Vozaču je urađen alkotest i utvrđeno je da je imao jedan promil alkohola u krvi.

Na društvenim mrežama brojni prijatelji oprostili su se os dvog drugara.

- Poslednji pozdrav dobrom čoveku, pre svega, nedostajaće mi tvoje turiranje - piše u oproštajnoj poruci prijatelja, ispod koje su se nizale brojne poruke saučešća. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading