LANČANI SUDAR KOD KRALJEVA: Kamion se zakucao u automobil, a onda je nastao KARAMBOL! Povređene dve osobe

Autor:

Hronika

01.08.2023

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lančani sudar se dogodio na magistralnom putu Kraljevo - Vrnjačka Banja.

LANČANI SUDAR KOD KRALJEVA: Kamion se zakucao u automobil, a onda je nastao KARAMBOL! Povređene dve osobe

Foto: RINA

Saobraćajna nesreća

U lančanom sudaru tri putnička automobila i jednog kamiona koji se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodio oko 13 sati u mestu Vrba, na magistralnom putu Kraljevo - Vrnjačka Banja, povređene su dve osobe i pričinjena je znatna materijalna šteta.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je kamion, kraljevačke registracije, krećući se prema Kraljevu udario u "golfa“ beogradske registracije koji se kretao i istom pravcu i zaustavio se kako bi sačekao da vozilo ispred obavi skretanje.

"Golf“ je potom udario u "reno“, beogradskih registarskih oznaka i praktično ga "prilepio“ uz "fijat puno“, vrnjačkih tablica, koji je pokušavao da skrene levo na sporedni put.

Ovom prilikom dve osobe su, kako se saznaje, zadobile lakše povrede zbog kojih su prevezene u Opštu bolnicu "Studenica“ u Kraljevu, gde su i zbrinute, pišu Novosti.

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj se na ovoj, prometnoj magistranoj deonici jedno vreme odvijao naizmenično, jednom kolovoznom trakom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading