TEŠKE REČI OCA UBIJENE IVANE SA ZVEZDARE! Slobodan uputio potresnu poruku: Sedam meseci od ubistva studentkinje, a od MONSTRUMA ni traga ni glasa

Autor:

Hronika

22.07.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navršilo se sedam meseci od zločina na Zvezdari u Beogradu, kada je, kako se sumnja, crnogorski državljanin Jetmir Gočaj (24), ubio studentkinju Ivanu Krivokapić (26) u njenom iznajmljenom stanu, pa nestao bez traga.

TEŠKE REČI OCA UBIJENE IVANE SA ZVEZDARE! Slobodan uputio potresnu poruku: Sedam meseci od ubistva studentkinje, a od MONSTRUMA ni traga ni glasa

Foto: Printscreen/Facebook

Jetmir G. je osumnjičen da je ubio Ivanu Krivokapić

Osumnjičeni mladić iz sela Vusanje kod Gusinja još uvek nije pronađen. Srbija je za njim 13. januara raspisala poternicu, a veruje sa da je on odavno napustio i teritoriju Crne Gore i da se krije kod rodbine u Albaniji.

Otac ubijene Ivane, Slobodan Krivokapić, na svom Fejsbuk profilu povodom sedam meseci od zločina napisao je sledeću objavu.

- Zalazak i večernja zvezda,i jedan jasan poziv za mene...Ako bih trebao "sutra" nikad ne bi bilo zbogom,osetit ću to sa nebesa... I zaceliće ožiljke duše moje, zamisliću samo da se odmaraš od tuge i suza naših,na mjestu gde nema dana nit godina...Osetio sam anđela, tako blizu, mada onog kojeg nisam mogao da vidim... Danas sam osetio anđela u blizini, poslatog da me uteši...Volio bih da na nebu postoji vreme posete, da bar na trenutak dođem i zagrlim te...sedam meseci te čekam...

Podsetimo, kako je ranije saopšteno iz Višeg tužilaštva u Beogradu, sumnja se da je odbegli državljanin Crne Gore, koji je radio kao vodič planinara na Prokletijama, te je tako i upoznao svoju žrtvu, 23. decembra 2022. godine između 00.37 i 5.30 časova ubio devojku, sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

- On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije - saopštili su ranije iz tužilaštva.

Nesrećnu devojku je 24. decembra prošle godine zatekao brat koji živi u Pančevu. Kako mu se sestra nije javljala na telefon, došao je da je obiđe.

On je sa bratom Đ. U. (32) došao do stana u kojem su, nakon nasilnog ulaska, zatekli sestru na krevetu bez znakova života. Ivana je na vratu imala podlive koji su bili sumnjivi, a njena košulja i pantalone bili su otkopčani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading