NATOPIO JE ZEMLJU KRVLJU MOGA OCA, PA SE VESELIO: Potresna ispovest Zoranove ćerke - ubica ga je ZVERSKI šutirao, nisam mogla da ga prepoznam!

Autor:

Hronika

08.07.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nalazu iz Urgentnog centra, Nedeljković je zadobio frakturu lobanje, komplikovanu frakturu donje vilične kosti, frakturu obe jagodične kosti, frakturu nosnih kostiju, ali i paralizu facijalnog nerva koja uzrokuje nepotpuno zatvaranje očnih kapaka usled udarca.

NATOPIO JE ZEMLJU KRVLJU MOGA OCA, PA SE VESELIO: Potresna ispovest Zoranove ćerke - ubica ga je ZVERSKI šutirao, nisam mogla da ga prepoznam!

Foto: Srpski telegraf/Printscreen/Društvene mreže, Privatna arhiva

Ćerka Zorana Nedeljkovića (62) koji je preminuo 29. maja, nakon mesec dana borbe, pošto ga je, kako navodi porodica žrtve, brutalno pretukao Nikola Š. u beogradskom naselju Zvezdara, oglasila se za naš portal i objasnila kako je došlo do tragedije.

Osim toga, proteklih dana na društvenim mrežama, Tijana i njen brat Nemanja, pokrenuli su peticiju pod nazivom "Pravda za Zokija" u kojoj se traži kazna za napadača. 


- Moj otac je kupio kuću prošle godine na Zvezdari, s tim da niko nije živeo tamo, jer kuća nije bila sređena. Ove godine u aprilu mesecu on je krenuo da je renovira i tada kreće agonija, u smislu da kad je dolazio geometar da izmeri površinu, kao i advokat, dotični Nikola je izlazio i pretio im da nemaju prava da to rade i da zalaze na tuđi posed. Do svađe je dolazilo više puta, zbog određenog dela dvorišta koji je pripadao mom ocu, a koji su oni uzeli za sebe i ogradili. Ne mogu da tvrdim da li je Zoran tog kobnog dana došao na plac kod majstora ili je s namerom otišao do komšija da raspravi čiji je sporni deo placa, ali sve i da im je rekao nešto ili zapretio, kako su oni posle naveli, ubistvo nije rešenje - započinje priču šokirana Tijana.

Foto: Srpski telegraf/Printscreen/Društvene mreže, Privatna arhiva

 

Kobne večeri 25. aprila, nešto posle 20 sati, policiju je pozvala Desanka Š., majka Nikole Š. i prijavila kako je komšija, odnosno Zoran, ušao u njihovo dvorište i nakon rasprave nasrnuo na njenog sina. U međuvremenu, policija je preko radio stanice dobila informaciju da u Ulici Milana Rakića, stotinak metara od kuće porodice Desanke Š., leži lice krvavih ruku i zatvorenih očiju.


- Nikola je izjavio da je Zorana udario jednom i to otvorenom šakom, nakon čega je njemu krenula da ide krv iz nosa. Takođe je rekao kako je nakon toga moj otac otišao niz ulicu, te da ne zna kako su ostale povrede nastale. Ne mogu da verujem da neko to može da izjavi, mom ocu je svaka kost lica bila polomljena i te povrede su mogle da nastanu samo od brutalnog šutiranja i udaranja. Kada sam ga videla u bolnici, bio je neprepoznatljiv, doktor mi je čak rekao da ne zna kako je uopšte ostao živ posle svih silnih povreda - ističe naša sagovornica.

Prema nalazu iz Urgentnog centra, Nedeljković je zadobio frakturu lobanje, komplikovanu frakturu donje vilične kosti, frakturu obe jagodične kosti, frakturu nosnih kostiju, ali i paralizu facijalnog nerva koja uzrokuje nepotpuno zatvaranje očnih kapaka usled udarca.


 
Nažalost, nakon mesec i četiri dana lavovske borbe, koliko je Zoran proveo u veštačkoj komi u bolnici, on od posledica brutalnog prebijanja umire. Kako kaže Tijana, njegov ubica se i dalje slobodno šeta ulicom, dok ga roditelji brane.

- I dalje ne mogu da poverujem da neko može biti toliko bezdušan da čoveka koji bespomoćno leži zverski i brutalno šutira, a da se potom brani kako ga je samo jednom udario. Nikola je prvi put priveden kada je moj otac preminuo, gde je nakon 48 sati pušten na slobodu, a pre toga je bio samo da da iskaz u policiji. Njegov otac je odlučio da ne svedoči, ali je zato majka Desanka dala iskaz i ona je stala u zaštitu svog sina. Inače, Desanka je učiteljica u osnovnoj školi i samo me zanima koja majka će da dozvoli da mu ona vaspitava dete i usađuje neke životne vrednosti, kada sopstveno dete nije naučila da ne krade, ne ubija i ne laže. Mi svakako nećemo stati dok ne isteramo pravdu. Očekujemo obdukcioni nalaz svakog dana, a takođe, postoji video-zapis u tužilaštvu na kojem se vidi kako Nikola šutira moga oca - rekla je Tijana.

Ona takođe dodaje da se Nikola, a ni njegovi roditelji, nijednog trenutka nisu izvinili niti pokazali bilo kakvo sažaljenje i empatiju zbog Zoranove smrti:

- Cela porodica je takva: bahata, drska i bezobrazna bez imalo empatije, morala, savesti, obraza i časti. Čak su, dok se Zoran borio za svaki dah, bezobzirno roštiljali i veselili se, koračajući zemljom natopljenom Zoranovom krvlju. Ponašali se kao da se to njih uopšte ne tiče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Ja

09.07.2023 09:54

Doživotni zatvor za monstruma

Gomax

09.07.2023 10:23

Najjaci su mi ovi pompezni naslovi ubio coveka pa se veselio, a to veze sa vezom nema. Bas bi ga pustili da postoji snimak i da je to sve tako bilo...

Miki

09.07.2023 10:24

Saucesce porodici, velika tragedija. Ali ovo sto pisete nisu cinjenice, ovaj covek Zoran je prijavljivan policiji za pretnje, dosao je u dvoriste i napao, pretio…sto ne kazete da su mu policajci stavili lisice kada su ga nasli? Kome se jos stavljaju lisice ako nepomicno lezi na ulici? Nije sve crno ili belo, svaka prica ima dve strane, a ova posebno. Veoma mi je zao coveka, ishod je tragican ali treba utvrditi ko mu je naneo sve te povrede, a ne suditi ovako i sprovoditi selektivnu pravdu.

Posetilac

09.07.2023 16:56

Sta god da je neko uradio ne mozes da ga ubijes i da ne odgovaras za to. Da se ja pitam dozivotna za ubicu!