SA BELIM RUŽAMA U RUKAMA DOŠLI DA SE OPROSTE OD NOE: Građani pale sveće na Trgu republike u pomen ubijene tiktokerke (FOTO)

Autor:

Hronika

06.07.2023

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noa Milivojev (18) iz Kovilja koja je nestala 17. juna nađena je mrtva u stanu u centru Beograda.

SA BELIM RUŽAMA U RUKAMA DOŠLI DA SE OPROSTE OD NOE: Građani pale sveće na Trgu republike u pomen ubijene tiktokerke (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nakon što je danas pronađeno iskasapljeno telo Noe Milivojev, na društvenoj mreži Tviter osvanula je objava u kojoj se građani pozivaju na Trg republike u večernjim satima da odaju počast brutalno ubijenoj Noi Milivojev.

- Obaveštavamo javnost da danas, 6.7.2023. godine, pronađeno telo Noe Milivojev (18), devojke koja je tražena prethodnih dvadeset dana. Kako bismo izrazili žalost i saučešće Noinoj porodici i prijateljima, večeras u 21h ćemo na Trgu republike zapaliti sveće - piše u objavi na Tviteru.

Kako zatičemo na Trgu republike, ljudi se polako okupljaju sa belim ružama i svećama u rukama. 

Podsetimo, stravičan zločin otkriven je danas u Ulici cara Lazara na broju 11a u Beogradu. Noa Milivojev je osoba transrodnog opredeljenja, a rođena je u Kovilju kraj Novog Sada kao Đorđe. Naime, 17. juna je nestala u Beogradu, a njena porodica je prijavila nestanak i objavila apel na društvenim mrežama i u medijima jer duže vreme nisu mogli da je dobiju na telefon. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading