OVO HRIŠĆANSTVO NE DOZVOLJAVA... Noin ubica nudio " satanističke" usluge preko interneta - radio preko stranice na jednoj društvenoj mreži (FOTO)

Autor:

Hronika

08.07.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen D. je danas na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem iskoristivši svoje pravo da ne iznosi odbranu na optužbu.

OVO HRIŠĆANSTVO NE DOZVOLJAVA... Noin ubica nudio " satanističke" usluge preko interneta - radio preko stranice na jednoj društvenoj mreži (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Iako je ubica Noe Milivojev, Ognjen D. na saslušanju izjavio da je IT stručnjak te da kreira sajtove i prodaje internet domene, on je kako saznajemo preko društvenih mreža nudio i usluge tetoviranja, koje se u hrišćanstvu smatraju satanističkim.

Svoj posao Ognjen D. je prikazivao preko domena koji ima 68 pratilaca, ali njihova lista više nije dostupna, kao ni glavni tekst "Istorija tetoviranja! koji počinje rečenicom da je "Hrišćanska vera zabranjivala tetovaže", dok je ostatak nedostupan, jer ta strana više ne postoji. Uz naziv firme ostavio je i kontakt telefon. Kako je Informer saznaje on je od svopji poslova dobro zarađivao ali je veći deo novca trošio na drogu i alkohol.

Republika

Foto: printscreen/facebook

 

 

Podsetimo Ognjen D. je  danas na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem iskoristivši svoje pravo da ne iznosi odbranu na optužbu da je ubio Nou Milivojev i njeno telo isekao i pokušao da uništi.

Sumnja se da je neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje u centru Beograda, posle verbalnog i fizičkog sukoba, Nou lišio života davljenjem  i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova. 

Potom je te delove tela rasporedio u veću pvc kutiju, manje pvc bure, jedan manji balon za vodu i jednu pvc kantu u koju je nakon toga sipao, za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela pokojnog, odnosno svo njegovo tkivo i kosti i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Baka

08.07.2023 18:13

Sta devojcica od 18 god. trazi sa 15 god starijim.?? Sta je to videla u tom psihopati, ? Nesrecna mlada i lepa..Tek je trebalo da zivi, radja decu,raduje se zivotu..