BOKSER KOJI JE POKUŠAO DA POLOMI LOBANJU PROGRAMERU NA SPLAVU BIO PROFESOR! Dovodi se u vezu sa ovom BEOGRADSKOM GIMNAZIJOM - evo šta je predavao!

Autor:

Hronika

05.07.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bokserov otac i brat su inače advokati, a majka je tužilac u Odeljenju za maloletnike Višeg tužilaštva.

BOKSER KOJI JE POKUŠAO DA POLOMI LOBANJU PROGRAMERU NA SPLAVU BIO PROFESOR! Dovodi se u vezu sa ovom BEOGRADSKOM GIMNAZIJOM - evo šta je predavao!

Foto: YouTube/Printscreen

Petar M.

Prgavi bokser Petar M. (39), koji je uhapšen zbog pokušaja ubistva gosta splava Miloša V. (30), ranije je predavao deci istoriju u Šestoj beogradskoj gimnaziji.

Osumnjičeni, kako se saznaje, nije bio stalno zaposlen u gimnaziji, već je radio na određeno kao zamena profesora istorije. Kako je u isto vreme trenirao i bavio se boksom, pojedini kažu da je znao posle nekih mečeva da na časove dođe sav u podlivima po licu.

Za Miloša V., koji je teško povređen, poznanici navode da je radio kao programer i nije bio poznat po nekom nasilničkom ponašanju. Njegovo trenutno zdravstveno stanje je malo bolje. Polomljena mu je lobanja i lekari su uspeli da ga stabilizuju, ali je i dalje u kritičnom stanju.

Petar M. je, podsetimo,1. jula zamalo ubio Miloša udarajući ga pesnicama po glavi na mostiću splava Pivnice na Novom Beogradu. Tom prilikom zadao je nekoliko udaraca i njegovom prijatelju S. V., koji je bio sa Milošem u društvu.

Bokser se nalazi u pritvoru nakon što se sam prijavio policiji posle nepunih 24 sata. Na saslušanju u Višem tužilaštvu se branio ćutanjem. Za sada se tereti za pokušaj teškog ubistva Miloša V. i nanošenje lakih povreda S. V.

Petrovi otac i brat su inače advokati, a majka je tužilac u Odeljenju za maloletnike Višeg tužilaštva.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading