PAO U KOMU! Mladić kojem je bokser slomio lobanju na beogradskom splavu u teškom stanju (VIDEO)

Autor:

Hronika

05.07.2023

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređeni mladić ima 50 odsto šansi da preživi.

PAO U KOMU! Mladić kojem je bokser slomio lobanju na beogradskom splavu u teškom stanju (VIDEO)

Foto: ST/Nebojša Mandić

Hitna pomoć

M. V., muškarac kojem je bokser Petar M. (39) slomio lobanju, odnosno, pokušao da ga ubije, na jednom poznatom beogradskom splavu je u - komi.

- Povređeni mladić je u komi, šanse da preživi su 50 odsto, a i ako preživi pitanje je kako će biti - rekao je sagovornik iz istrage za Telegraf.rs.

Sigurnosne kamere splava zabeležile su momenat u kom bokser prilazi mladićima i započinje tuču.

Kako se vidi na snimku sa nadzorne kamere, tri mladića stajala su na mostiću kada se Petar M. zaleteo ka njima i dva puta pesnicom u glavu udario jednog od njih nakon kraće rasprave. Potom je nasrnuo na drugog, koji je pokušao da ih radvoji, pri čemu ga je oborio na pod i pao preko njega.

 

 

Treći muškarac koji se nalazio na mostiću sve vreme je pokušavao da razdvoji boksera od ostala dva mladića, ali je Petar protrčao pored njega i nastavio da tuče mladića kog je prvog napao. Svaki put kada bi se mladić oslobodio, bokser bi otišao za njim i nastavio pesnicama da ga udara u glavu, piše Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading