BIZARNO: Evo pored KOGA počivaju ŽRTVE Koste Kecmanovića

Autor:

Hronika

02.07.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na istoj parceli Novog groblja sa dedom i babom Kecmanovića sahranjene su dve devojčice koje je zverski usmrtio 3. maja u masakru. kakav Srbija ne pamti.

BIZARNO: Evo pored KOGA počivaju ŽRTVE Koste Kecmanovića

Foto: ST/Vladimir Lukić, Republika.rs, printscreen, privatna arhiva

Sofija Negić i Katarina Martinović, žrtve dečaka ubice Koste Kecmanovića sahranjene su u istoj parceli sa njegovim dedom Zlatimirom i babom Radmilom roditeljima njegovog oca Vladimira čijim pištoljima je dečak izvršio zločin. 

Bizarni prizor zabeležila je ekipa Republike i Srpskog telegrafa videvši spomenik Kecmanovića u koji je prezime Kecmanović uklesano zlatnom bojom sa obe strane, sa zadnje je podvučeno crtom, a na prednjoj strani je iscrtan modifikovani krst. Stojeći iza spomenika dede Koste Kecmanovića, vidljiv je deo spomenika Katarine koju je on ubio i to je situacija u kojoj se bukvalno ledi krv. 

Bože ispostavlja se da i na onom svetu deca nemaju mira od monstruozne porodice. Kako niko nije primetio da najbliži preci mladog monstruma počivaju pored dece koju je on ubio - upitno je rekla jedna starija gospođa, shvativši da se i naša ekipa čudi povodom te činjenice.

Na prednjoj strani tamnog spomenika Kecmanovića su uklesana imena roditelja Vladimira Kecmanovića uz datume njihovih rođenja i smrti.
- Zlatimir 1919 - 2012, Radmila 1935 - 2013 - piše na crnoj ploči.

  Od spomenika Kecmanovića samo nekoliko grobnih mesta udaljena je večna kuća učenice sedmog razreda Katarine Martinović koju će porodica i prijatelji pamtiti kao najlepšu balerinu i izuzetnog prijatelja. Na Katarininom spomeniku piše njeno ime, ali još uvek nije postavljena slika devojčice. Upaljene sveće i cveće  pokazatelj je da je neko neposredno pred naš dolazak bio tu.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Grob devojčice Sofije Negić na Novom groblju

A samo dva spomenika napred je grob Sofije Negić sa mnoštvom plišanih meda i takođe nedogorelim svećama i svežim cvećem. Jedan plavi meda okačen je na krst koji od sahrane stoji na spomeniku. Ni na spomeniku devojčice koja je istrčala iz ve-cea, a Kosta zapucao na nju, još nema fotografije iako joj je ime uklesano. 

Upaljene sveće na grobovima dece

Na Novom groblju sahranjene su još dve žrtve dečaka monstruma, Mara Anđelković, odličan učenik, uzorno dete i uspešna karatistkinja, i Ana Božović koju je Kecmanović ubio tri dana pred njen 12. rođendan, u toku školskog dežurstva. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Grob devojčice Ane Božović na Novom groblju

- Odletela si naša Ana, sa osmehom što prkosi, i životu i bolima i daljinama, anđeoski međ anđele što je nose u zagrljaj pradedovski, da ni tamo sama nije, da je večna lubav greje- napisala je porodica na hladnom mermeru. 
Anin deda o svojoj unuci govorio je na dan njenog ubistva.

- Umesto da moja unuka sahranjuje dedu, ja nesrećnik moram nju... moju lepu Anu, dedinu odbojkašicu. Sredila se dedina unuka, jutros obukla haljinicu, sreća moja i otišla da se slika - rekao je neutešni deka za Republiku prve večeri.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Grob devojčice Ane Božović na Novom groblju

Na Aninom grobu uklesni su tužni stihovi, a njena porodica redovno obilazi njenu večnu kuću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Miloš

02.07.2023 21:46

Budimo realni u svoj onoj žalosti niko nije razmišljao o rasporedu grobnih mesta. Pretpostavljam da se radi o čistoj slučajnosti. Nije mi samo jasno zašto sada dedu i babu proglašavati monstruoznom porodicom. Deda i baba nisu krivi za ponašanje svog unuka s obzirom da se po godinama smrti vidi da nisu ni učestvovali u njegovom odgajanju.

Odgovori 9 20
Mina

09.07.2023 02:00

@Miloš - Bas tako, cista slucajnost i jadni roditelji u tim trnucima su bili izgubljeni. A cemu nazivati dedu i babu monstrumima, pa nisu oni jadni krivi sto je on takav. Koliko sam cula njegov deda je bio poznati epidemiolog koji se sam prijavio da ide na Kosovo kad je buknula epidemiija, tako da ne etiketirajte jadne ljude.

Dragan

10.07.2023 17:03

Jel' ima neko normalan u tom elitnom centru glavnog grada. Hitno ispravljajte grešku pijandura i neradnika u komunalnoj firmi Novo groblje. Sve je to povezano i hoštapleriše. Ispravite grešku, zar decu sa monstrumom i njegovim precima. Koji ugledni ljudi, zadnji ološ, kradu, otimaju i seju smrt oko sebe. Zaštićeni kao beli medvedi. I svaki dan najnovije vesti o monstrumima.