DUŠO NAJMILIJA! TVOJI NATA, LENA, TATA I MAMA! Potresna poruka na vencu ubijene Katarine M: SCENE NA NOVOM GROBLJU TERAJU SUZE NA OČI! (FOTO)

Autor:

Hronika

06.05.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

K.M devojčica koju je u krvavom piru ubio Kosta Kecmanović u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ispraćena je na večni počinak na Novom groblju uz potresnu poruku.

DUŠO NAJMILIJA! TVOJI NATA, LENA, TATA I MAMA! Potresna poruka na vencu ubijene Katarine M: SCENE NA NOVOM GROBLJU TERAJU SUZE NA OČI! (FOTO)

Foto: Republika

Sahrana Katarine M.

Kako je zabeležila naša reporterka koja prati sahranu na Novom groblju, pogrebno vozilo sa telom devojčiće ispraćano je uz srceparajuću poruku ispisanu na vencu.

- Dušo najmilija! Tvoji Nata, Lena, tata i mama - stoji između ostalog u poruci.

Kako javlja naše reporterka, pušteni su i baloni u znak sećanja na preminulu devojčicu.

Foto: Republika

 

Kako je Republika već pisala, sveštenik je služio opelo i jecao tokom svog govora poručujuči da ne treba da se stidimo suza za anđelima kojima je ubica oduzeo život.

Deca nisu ni osetila život, a nestao je iz njih. Ona nije završila velike škole da se hvalimo njenim uspesima, ali škole treba da budu mesto radosti i susreta đaka. Naša deca su žrtve, potrovaše ih svim i svačim. Nemojmo se stideti suza nad ovim stvorenjem kome je oduzet život. Izgubili smo kompas, u školu moze da uđe i sam Đavo, samo da se pominje Bog - rekao je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading