KOSTIN OTAC TRI SATA SA SVEŠTENIKOM! Neočekivana poseta u zatvoru tokom noći!

Autor:

Hronika

28.06.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Kecmanović ispovedao se svešteniku o sinovljevom zločinu i svojim gresima u vaspitanju dečaka-ubice.

KOSTIN OTAC TRI SATA SA SVEŠTENIKOM! Neočekivana poseta u zatvoru tokom noći!

Foto: Nikola Mutić, Printscreen/YouTube

Otac Koste Kecmanovića Vladimir Kecmanović

Vladimir Kecmanović, otac maloletnog Koste Kecmanovića, koji je 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru usmrtio devetoro dece i čuvara škole Dragana Vlahovića, najveće tajne koje ga tište otkrio je svešteniku koji ga je tokom noći posetio u pritvoru, saznaje Srpski telegraf.

Kako je za naš list objasnio dobro obavešten izvor iz istrage, Vladimir je imao zahtev da mu u pritvor hitno dođe sveštenik, pred kojim bi se ispovedio i izbacio iz sebe sve što ga danima muči.

- Vladimir je nedavno poverio prijatelju stvari koje ga more i pitanja koja mu se stalno vrte po glavi, a na koja nema odgovor. Tako rastrojen, odlučio je da traži zahtev da razgovara sa sveštenim licem, što mu je nakon nekoliko dana i omogućeno. U posetu mu je došao otac Gligorije Marković i Kecmanović je s njim razgovarao otprilike tri sata. Pričao je o svojim greškama koje je pravio u odgajanju Koste, o poslu, kao i o svojim osećanjima nakon masakra koji je počinio njegov sin. Takođe, spominjao je i suprugu Miljanu - ispričao je dobro upućen izvor.

Žaliće se Strazburu

Roditelji Koste Kecmanovića odlučni su da dokažu da su nevini, te, kako saznajemo, imaju nameru da presude i dokumentaciju koja ih tereti proslede sudu u Strazburu, apsolutno negirajući krivicu i odgovornost za postupke maloletnog sina.

Oni su rešeni Kostu da vode sa sobom, ubeđeni da mu zakon garantuje slobodu iako je napravio masakr u školi.

On navodi i da je zahtev Vladimira Kecmanovića iznenađujući s obzirom na činjenicu da nije neko ko je toliko bio privržen veri.

- Čovek je oduvek verovao u boga, ali nije to bilo toliko izraženo. Nije se ispovedao niti je stalno posećivao crkvu i upravo zato je sve iznenadio njegov zahtev jer se sad, nakon svega, okrenuo bogu i molitvi. Verovatno u tome vidi spas i tu pronalazi neku vrstu mira - istakao je naš sagovornik.

Ne sviđa mi se kako izgleda

Kosta Kecmanović od trenutka kada je primljen u ustanovu svakodnevno menja raspoloženje, međutim, za svoje postupke i masovno ubistvo koje je počinio se ne kaje. Da je tako, govori i njegov zahtev od pre neki dan, kada je tražio da zovu nekog da ga ošiša.

- Samo im se odjednom obratio i izgovorio: "Zovite nekog da me ošiša! Ne sviđa mi se kako izgledam." Svi su se šokirali - rekao je dobro obavešten izvor za naš list.

Inače, Srpski telegraf pisao je o tome kako se Vladimir Kecmanović zatvorio u sebe, te da je smršao 30 kilograma.

- Imao sam priliku da ga vidim kad je tek priveden, bio je to poprilično krupan čovek, nedavno sam ga takođe video i čovek se gotovo prepolovio, smršao je 30 kilograma. Njegov trenutni fizički izgled u potpunosti opisuje i njegovo psihičko stanje. Veoma malo govori i gotovo nikad nije raspoložen za razgovor - ispričao je tada izvor Srpskog telegrafa.

U posedu porodice četiri stana

Viši sud u Beogradu popisao je imovinu koja je u vlasništvu porodice dečaka-ubice i privremeno im je zabranio da je prodaju ili poklone. Kako mediji saznaju, porodica ima u vlasništvu ukupno četiri stana, garažno mesto, deo poslovnog prostora i jedan automobil.
- U vlasništvu oca dečaka je jedan stan, deo poslovnog prostora i automobil, što je sve privremeno zaplenjeno. Miljana Kecmanović u vlasništvu ima tri stana i garažno mesto. Ona je jedini vlasnik jednog stana i garažnog mesta, dok je ostala dva stana ona vlasnik 50 odsto - naveo je izvor iz medija.

Podsetimo, Kosta Kecmanović (13) izvršio je nezapamćen zločin u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru 3. maja, kada je ispalio 57 metaka i ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja, a ranio još petoro dece i nastavnicu istorije koja je držala čas. Zločin je planirao mesec dana, a u školu je kobnog jutra došao s dva pištolja i četiri Molotovljeva koktela. Nakon jezivog zločina pripadnici policije su u dvorištu škole uhapsili dečaka, koji se trenutno nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

Zaustavljene na granici

Miljana Kecmanović pokušala je u nedelju da pređe granicu preko prelaza Prohor Pčinjski, ali je odmah zaustavljena i vraćena.

Njen plan da sa ćerkom napusti Srbiju bio je bezuspešan, a kako saznajemo, MUP će zatražiti i da joj se ipak izrekne mera zabrane napuštanja teritorije Srbije ili grada Beograda.

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Prosvetljenje

28.06.2023 20:27

Mislim da je u suštini dobro što otac priznaje greške u vaspitanju sina, ali da li je otac spreman da u budućnosti promeni svoje ponašanje i vaspitanje?

aca

29.06.2023 16:43

@Prosvetljenje - Sad je prekasno za sve.

Mina

30.06.2023 01:25

@aca - Nije kasno, i sasvim logicno da covek u takvoj situaciji zeli razgovor sa svestenikom, cemu cudjenje. Na zalost svi mi gresimo svesno ili nesvesno, ovog coveka zadesila je velika tragedija koju ne moze da izmeni, ali ima cerku za koju mora da se bori. Njihov zivot nece biti nimalo lak, nosice pretezak krst , teret kroz generacije, neka odsluzi svoje u zatvoru, neka pristanu na materijalnu odstetu i nastave zivot van Srbije, zbog cerke. Mada gde god odu oni nose taj teret, ali moraju nekako funkcionisati, kako, tako.Tesko je sve ovo, pretesko, ne daj Boze nikome.

aca

30.06.2023 11:21

@Mina - Pa prekasno je jer je vec napravljena neopisiva tragedija koja nikada ne moze da se ispravi. Tog oca koji ga je naucio da ubija treba takodje dozivotno zatvoriti. Dal ce njemu svestenik oprostiti je nikakva uteha za roditelje cija su deca 2m pod zemljom