IZA OVIH VRATA JE ŽIVEO KOSTA KECMANOVIĆ SA RODITELJIMA: Da li je ovo dokaz da prodaju stan? Slika govori više od hiljadu reči (FOTO)

Autor:

Hronika

13.06.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na vratima stana Koste Kecmanovića su oni ogorčeni ostavljali poruke dečaku ubici, ali od tih natpisa sada nema ni traga.

IZA OVIH VRATA JE ŽIVEO KOSTA KECMANOVIĆ SA RODITELJIMA: Da li je ovo dokaz da prodaju stan? Slika govori više od hiljadu reči (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Kosta Kecmanović

Vladimir Kecmanović, otac Koste Kecmanovića, dečaka-ubice koji je počinio krvavi pir u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikara", kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja, rasprodaje svoju imovinu. Majka Koste Kecmanović je pre Vladimira takođe posetila notara kako bi učinila isto, saznaje portal Republika.rs.

Istražujući motiv zbog kojeg porodica Kecmanović pokušava da rasproda sve što ima, novinari portala Republika.rs su se uputili do njihovog stana gde su zatekli neverovatan priizor.

Naime, vrata stana su sveže ofarbana i uklonjeni su svi tragovi da tu žive Kecmanovići.

Na vratima su oni ogorčeni ostavljali poruke Kosti, ali od tih natpisa sada nema ni traga.

Takođe, nema traga pločici sa prezimenom porodice, kao ni emotikona koji su ispod stajali.

Novinari su zatekli na licu mesta i trake kojima se štok i brava štite od farbe koja je naneta na vrata.

Očigledno je da Miljana i Vladimir Kecmanović žele da uklone svaki trag o boravku svoje porodice u zgradi u Narodnog fronta.

Da podsetimo, Vladimir Kecmanović je pokrenuo proceduru za prodaju imovine i sve je bilo spremno, ali su se stavri zakomplikovale papirološki.

- Prodaja imovine je dospela do realizacije kod notara, ali je utvrđeno da se po papirima nisu ispunili svi uslovi, te je ceo proces stao - kaže izvor za portal Republika.rs.

Prema nezvaničnim saznanjima, na ovaj potez se otac Koste Kecmanovića odlučio nakon nagoveštaja da su u pripremi tužbe od strane roditelja žrtava masakra koje će biti upućene na adresu Vladimira Kecmanovića i njegove supruge Miljane Kecmanović.

- Pretpostavlja se da Vladimir Kecmanović pokušava da izbegne da plati odštetu za žrtve svog sina - kaže izvor.

Pored toga postoji mogućnost da Vladimir Kecmanović prodaje imovinu kako bi imao novac za preseljenje cele porodice u inostranstvo.

Foto: Tanjug, Facebook

Kosta Kecmanović, dečak ubica

Podsetimo, pre tri dana se pojavila vest da roditelji ubijenih i povređenih učenika OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, spremaju tužbe protiv oca i majke dečaka (13), koji je 3. maja počinio masakr u ovoj beogradskoj školi.

Navodno su roditelji žrtava već su angažovali advokate, koji pripremaju privatne tužbe.

- Neutešni roditelji žrtava iz škole na Vračaru odlučili su da potraže pravdu na sudu i tužiće roditelje dečaka koji im je naneo nezamislivu patnju - kaže izvor i dodaje:

- S obzirom na to da dečak koji im je usmrtio decu nije krivično odgovoran jer u vreme izvršenja krivičnog dela nije imao 14 godina, i njemu po zakonu ne može da se sudi, majke i očevi ubijenih i ranjenih odlučili su da sami pokrenu postupke pred sudom.

Kosta Kecmanović je deča sedmog razreda koji je 3. maja u 8.40 časova krenuo u krvavi pir u OŠ "Vladislav Ribnikar" kad je sa vrata škole ubio čuvara Dragana Vlahovića, a onda i tri devojčice u holu.

Pohod je nastavio u kabinetu za istoriju gde je ubio pet učenika, a šest ranio kao i nastavnicu istorije. Nakon 12 dana još jedna devojčica je podlegla povredama, te se broj žrtava popeo na užasavajućih 10.

Napomena: Preuzimanje teksta ili delova teksta nije dozvoljeno bez odobrenja redakcije portala Republika.rs.  U suprotnom, redakcija će pokrenuti sve zakonski dostupne mehanizme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (24)

Loading
Tanja

13.06.2023 14:40

Da li biraju London ili da brckaju nogice na Havajima a mi da placemo,zavijeni u crno!

Odgovori 6 11
Averija

18.06.2023 17:09

@Tanja - Nek idu podržavam Kostu totalno, 100% dete je upravu

Kathy

20.06.2023 18:02

@Averija - Averija,dali si ti mentalno zdrav , treba tebe pod hitno uhapsiti i dobro protresti tvoje gace -

Kathy

20.06.2023 18:02

@Averija - Averija,dali si ti mentalno zdrav , treba tebe pod hitno uhapsiti i dobro protresti tvoje gace -