OTKRIVAMO! KOSTIN OTAC RASPRODAJE IMOVINU: Doktor ne želi da plati odštetu roditeljima žrtava masakra koji je počinio njegov sin?

Autor:

Hronika

13.06.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Kecmanović je pokrenuo proceduru za prodaju imovine i sve je bilo spremno, ali...

OTKRIVAMO! KOSTIN OTAC RASPRODAJE IMOVINU: Doktor ne želi da plati odštetu roditeljima žrtava masakra koji je počinio njegov sin?

Foto: Youtube. Facebook

Porodica Kecmanović

Vladimir Kecmanović, otac Koste Kecmanovića, dečaka-ubice koji je počinio krvavi pir u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikara", kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja, rasprodaje svoju imovinu, saznaje portal Republika.rs.

Kako saznajemo od dobro obaveštenog izvora, Vladimir Kecmanović je pokrenuo proceduru za prodaju imovine i sve je bilo spremno, ali su se stavri zakomplikovale papirološki.

- Prodaja imovine je dospela do realizacije kod notara, ali je utvrđeno da se po papirima nisu ispunili svi uslovi, te je ceo proces stao - kaže izvor za portal Republika.rs.

Prema nezvaničnim saznanjima, na ovaj potez se otac Koste Kecmanovića odlučio nakon nagoveštaja da su u pripremi tužbe od strane roditelja žrtava masakra koje će biti upućene na adresu Vladimira Kecmanovića i njegove supruge Miljane Kecmanović.

- Pretpostavlja se da Vladimir Kecmanović pokušava da izbegne da plati odštetu za žrtve svog sina - kaže izvor.

Pored toga postoji mogućnost da Vladimir Kecmanović prodaje imovinu kako bi imao novac za preseljenje cele porodice u inostranstvo.

Foto: Nikola Mutić, Printscreen/YouTube

Otac Koste Kecmanovića Vladimir Kecmanović

Da podsetimo, pre tri dana se pojavila vest da roditelji ubijenih i povređenih učenika OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, spremaju tužbe protiv oca i majke dečaka (13), koji je 3. maja počinio masakr u ovoj beogradskoj školi.

Navodno su roditelji žrtava već su angažovali advokate, koji pripremaju privatne tužbe.

- Neutešni roditelji žrtava iz škole na Vračaru odlučili su da potraže pravdu na sudu i tužiće roditelje dečaka koji im je naneo nezamislivu patnju - kaže izvor i dodaje:

- S obzirom na to da dečak koji im je usmrtio decu nije krivično odgovoran jer u vreme izvršenja krivičnog dela nije imao 14 godina, i njemu po zakonu ne može da se sudi, majke i očevi ubijenih i ranjenih odlučili su da sami pokrenu postupke pred sudom.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Otac Koste Kecmanovića u akciji

Da podsetimo, učenik sedmog razreda Kosta Kecmanović je kobnog jutra došao u školu naoružan očevim pištoljima i molotovljevim koktelima. Po ulasku u školsko dvorišto, a kada je već zvonilo za početak prvog časa, on je prvo pucao u školskog čuvara Dragana Vlahovića i ubio ga. Potom je u holu škole i kabinetu istporije ubio devetoro đaka, dok je njih petoro ranio, kao i nastanicu istorije.

Inače, otac dečaka Vladimir Kecmanović se od nemilog događaja nalazi u pritvoru zbog sumnje da je počinio krivično delo protiv opšte sigurnosti jer je, kako se sumnja, obučavao u streljani maloletnog sina da puca i nije adekvatno obezbedio sef u kom je držao pištolje, za koje ima dozvolu.

I majka dečaka Miljana Kecmanović je na udaru pravde. Naime, protiv nje je pokrenut predistražni postupak kako bi se utvrdilo da li je eventualno počinila krivično delo zapuštanje i zanemarivanje maloletnog lica.

Napomena: Preuzimanje teksta ili delova teksta nije dozvoljeno bez odobrenja redakcije portala Republika.rs.  U suprotnom, redakcija će pokrenuti sve zakonski dostupne mehanizme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (9)

Loading
Vesna

13.06.2023 12:02

Njihov pakao je tek poceo. Ako sacuvalu zivote bice uspeh

Odgovori 25 14
Gagi

15.06.2023 01:08

@Vesna - Nista se ti ne brini, zivot na zemlji je svakako pakao za sve nas

Rale

13.06.2023 17:53

Sta bi sada oce pare,joj jadna li si Srbijo i ti i i tvoji gradjani,boze pomozi

Odgovori 5 20
teodora

28.06.2023 09:37

@Rale - nije Srbija jadna, netreba ceo narod da ispašta zbog neodgovornosti jedne žene i njenog muža, tj. roditelja koji nisu znali da vaspitaju svoje dete.