POMISLILA SAM DA JE KOSTA UBIJEN U ŠKOLI: Majka masovnog ubice od policije saznala da je zločin počinio njen sin - ŠOKIRALA se kada je čula da je pucao u učenike!

Autor:

Hronika

27.05.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kecmanović je saslušana u policiji zbog sumnje da je počinila krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnika.

POMISLILA SAM DA JE KOSTA UBIJEN U ŠKOLI: Majka masovnog ubice od policije saznala da je zločin počinio njen sin - ŠOKIRALA se kada je čula da je pucao u učenike!

Foto: Privatna arhiva, Tanjug, Vladimr LUkic

Kosta Kecmanović

Kada sam čula da se dogodila pucnjava u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" mislila sam da je moj Kosta sigurno među žrtvama, izjavila je u policji Miljana Kecmanović, majka masovnog ubice, koji je 3.maja ubio devetoro đaka i pripadnika obezbeđenja, a ranio petoro i nastavnicu istorije.

Po nalogu Višeg tužilaštva u Beogradu Miljana Kecmanović je saslušana u policiji zbog sumnje da je počinila krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnika.

Ona je u višesatnoj izjavi u policiji između ostalog rekla da je bila na poslu kada je čula za masovno ubistvo u školi u koju je išao njen sin.

- Miljana je rekla da je videla vest u medijima o masakru na Vračaru i da je izbezumljeno pozivala policiju, jer je mislila da je njen Kosta među žrtvama. Ona se šokirala kada su joj rekli da njen sin nije žrtva, već da je on pucao u učenike - rekao je izvor iz istrage, piše Informer.

Majka masovnog ubice je na kraju rekla da i dalje ne može da poveruje da je njen sin ubica.

- Tokom saslušanja je više puta ponovila da ništa nije ukazivalo da ovako nešto može da se dogodi - kaže izvor iz istrage. 

Podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja uzeo dva očeva pištolja iz sefa, za koji je znao šifru, i napravio je četiri "Molotovljeva koktela", zatim je sve stavio u ranac i krenuo je u krvavi pir.

Tačno u 8.40 ušao je u školu i bez reči ubio pripadnika obezbeđenja Dragana Vlahovića i još tri devojčice koje su se zatekle u blizini - Anu B. (12), Bojanu A. (12) i Sofiju N. (14). Zatim je u hodniku zamenio okvir s municijom u pištolju i ušao u učionicu u prizemlju, gde je Kostino odeljenje 7/2 imalo čas istorije.

Tamo je najpre ranio u ruku i stomak nastavnicu Tatjanu Stevanović, pa se okrenuo i zapucao ka deci. Likvidirao je Andrijanu D. (14), Katarinu M. (13), Maru A. (14), Emu K. (14), Andriju Č. (14) i Angelinu A. (14) i ranio još petoro školskih drugara.

U to vreme, tačno u 8.42, policiju je pozvala zamenica direktora škole i prijavila da se u zgradi čuje pucnjava. U međuvremenu, Kosta je izašao iz učionice, pa je kod stepeništa odbacio još jedan prazan okvir municije, a onda je i sam pozvao policiju.

Kosta je ispalio čak 57 metaka u školske drugare 

Tokom masakra ispalio je ukupno 57 metaka, od kojih je većina pogodila žrtve, što govori da ga je otac Vladimir dobro obučio u rukovanju oružjem, vodeći ga u streljanu i na "ersoft".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading