SUZE I JECAJI NA GROBLJU LEŠĆE: Porodica, rodbina i drugari se opraštaju od male Angeline, stigao i patrijarh Porfirije - ne prestaje BOL U GRUDIMA (FOTO)

Autor:

Hronika

17.05.2023

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Angelina Aćimović je deseta žrtva Koste Kecmanovića koji je počinio masakr u školi na Vračaru.

SUZE I JECAJI NA GROBLJU LEŠĆE: Porodica, rodbina i drugari se opraštaju od male Angeline, stigao i patrijarh Porfirije - ne prestaje BOL U GRUDIMA (FOTO)

Foto: Nikola Mutić

Na beogradskom groblju Lešće danas je održana sahrana Angeline Aćimović (14), devojčice iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", u kojoj je 3. maja, trinaestogodišnji Kosta Kecmanović napravio masakr, ubivši sad već devet školskih drugova i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića.

Na sahranu maloj Angelini stigao je i njegovo preosveštenstvo patrijarh srpski Porfirije.

Devojčica se punih 12 dana borila zajedno sa lekarima iz Univerzitetske dečke klinike u Tiršovoj za život, a podlegla je povredama pre dva dana.

Angelina je, inače, deseta žrtva Koste Kecmanovića koji je, posle incidenta, smešten u psihijatrijsku ustanovu, na posmatranje i lečenje.

Kostin otac je, u međuvremenu, uhapšen i nalazi se u pritvoru.

Podsetimo, u masakru je, pored stradalih, povređeno trinaestoro dece. Jedan od njih, Vladimir, nalazi se još uvek u bolnici. On ima povrede kičme i drugih organa i nije životno ugrožen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Majka

25.05.2023 02:00

Koje godine 13 ...taj je razmisljao kao da ima 22, to je za dozivotnu...tugaaaa