OTAC KOSTE KECMANOVIĆA UPOZORAVAO MAJKU DA S MALIM NIJE SVE KAKO TREBA: Žena ga ignorisala! Odbijala da prihvati činjenicu da njeno dete ima neki problem!

Autor:

Hronika

22.06.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Kecmanović, otac Koste Kecmanovića godinama je suprugu upozoravao da njihovo dete ima problem.

OTAC KOSTE KECMANOVIĆA UPOZORAVAO MAJKU DA S MALIM NIJE SVE KAKO TREBA: Žena ga ignorisala! Odbijala da prihvati činjenicu da njeno dete ima neki problem!

Foto: printscreen, Nemanja Pancic

Kosta, Miljana i Vladimir Kecmanović

Vladimir Kecmanović, otac Koste Kecmanovića koji je u OŠ ,,Vladilav Ribnikar" na Vračaru usmrtio devetoro svojih drugara i čuvara škole Dragana Vlahovića, godinama je svoju suprugu Miljanu Kecmanović upozoravao na to da im dete ima problem, ali je ona odbijala da prihvati tu činjenicu, saznaje Republika. 

Naime, kako je za naš portal ispričao izvor blizak istrazi, otac je još ranije primetio da sa Kostom nije baš sve u najboljem redu, te je svojoj supruzi u više navrata pokušavao da objasni da dečaku treba pomoć.

- Vladimir je prvi primetio čudno ponašanje svog sina Koste i u više navrata je sa svojom suprugom pokušavao da priča na tu temu, ali je ona tu činjenicu zanemarivala - ispričao je izvor Republike. 

Navodi i da je Kostina majka, uvek kada bi se potegnula ta tema, pokušavala da razgovor skrene u drugom pravcu.

- Kad god bi Vladimir predložio da dečaku treba pomoć ili kad bi ukazao na bilo koji problem koji je Kosta ispoljio, majka bi samo skrenula sa teme, pokušavala da odloži razgovor, jednostavno nije htela istini da pogleda u oči, što je bio jedan od razloga zbog kog su se Vladimir i Miljana Kecmanović često raspravljali - prepričava izvor Republike. 

Podsetimo, Republika je prva pisala o tome kako je Vladimir Kecmanović u pritvoru smršao gotovo 30 kiligrama i kako je u veoma lošem vizičkom i psihičkom stanju.

Imao sam priliku da ga vidim kad je tek priveden, bio je to poprilično krupan čovek, nedavno sam ga takođe video i čovek se gotovo prepolovio, smršao je 30 kilograma - ispričao je tada izvor Republike. 

Kosta Kecmanović pita samo za sestru

Kako je nedavno ispričao izvor Republike, koji je uključen u ceo proces oko lećenja Koste Kecmanovića, dečak je poprilično hladnokrvan i jedino što ga zanima je da li mu je sestra bezbedna.

- Za roditelje gotovo da ne pita, jedina stvar koja ga je zanimala bila je da li mu je sestra dobro i da li je bezbedna, Njegovo ponašanje je takvo kao da ništa nije učinio - kazao je izvor Republike.

Napomena:

Preuzimanje teksta ili delova teksta nije dozvoljeno bez odobrenja redakcije portala Republika. U suprotnom, redakcija će pokrenuti sve zakonski dostupne mehanizme

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Nn

22.06.2023 21:19

U Borči u skoli Stevan Sremac postoji momak Stefan Zivkovic ..zavrsio je drugi razred.Buduci je Kosta.Tuce i maltretira svu decu u odeljenju.Prijavljivan vise puta i nista...Obratite paznju!!!

Odgovori 9 21
Pa ja

22.06.2023 22:42

Ne treba ignorisati sto ovaj covek ovako iznosi ime nekog nasilnika. Kad dodjes dotle da imenujes nekog... Nije sala

Odgovori 16 17
Nokica

23.06.2023 15:40

Kako se to drugačije zove nego zanemarivanje i neadekvatna briga o detetu? Ma sve je znala samo je ignorisala . Dobro je što je bar otac rogovorio. Od dadilje neće biti nikake pomoći, jer je mamita i te kako pripremila.Ona je glavni krivac, kao i on. Da su ga blagovremeno lečili, sigurno ne bi došlo do ovakvog masakra. Uništili su deo mladosti Srbije, druge je ranio vrlo teško. Koga boli briga čime se ona bavi ,kao i on i koje poslove obavljaju. Nju treba pritvoriti, jer je uništila živote mnogih porodica, svojoim nečinjejem. Zakazala je kao majka,skrivala je , pa samim tim i lažne izjave davala nadležim institucijama."ništa nismo primetili,znali, itd.itd..." Foliranti belosvetski. Gde joj je moral, savest,gde je kod nje empatija,odgovornost prema roditeljima , nedužnoj dečici, koje više nema.

Odgovori 10 3
Marina

23.06.2023 20:11

@Nokica - Kako te nije sramota da ‘laprdas’ o tome kakva je ona majka, kao one ljanke preko plota! Ti zna bas kakva je ona majka pa javno ovde iznosis. Zadrzi to misljenje za sebe ako nemas nista lepo i normalno da kazes. Najlakse je pljuvati i ogovarati nekoga a to samo govori o tebi.