ZA NEVERICU KO JE VLADIMIRU KECMANOVIĆU, OCU DEČAKA UBICE IZ "RIBNIKARA", CIMER U ZATVORU I NAJVEĆA PODRŠKA! "Teši ga kao najrođenijeg, iako je i sam u katastrofalnoj situaciji!

Autor:

Hronika

03.06.2023

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Vladimira su rasporedili u sobu sa Nikolom gde su se njih dvojica odmah skapirali, odnosno našli zajedničke teme. Imaju još dva pritvorenika za cimera, kaže naš izvor.

ZA NEVERICU KO JE VLADIMIRU KECMANOVIĆU, OCU DEČAKA UBICE IZ "RIBNIKARA", CIMER U ZATVORU I NAJVEĆA PODRŠKA! "Teši ga kao najrođenijeg, iako je i sam u katastrofalnoj situaciji!

Foto: Nikola Mutić, Printscreen/YouTube

Otac Koste Kecmanovića Vladimir Kecmanović

Beogradski radiolog Vladimir Kecmanović (47), otac Koste Kecmanovića (13), koji je u školi na Vračaru ubio devetoro dece i školskog čuvara, a ranio petoro drugara i nastavnicu istorije, déli zatvorsku ćeliju sa Nikolom Ostojićem, hirurgom, koji je početkom godine krvnički tukao svoju suprugu i majku njihovo troje maloletne dece.

Dvojica lekara nalazi se u pritvoru Centralnog zatvora u Bačvanskoj ulici.

Kako saznaje Republika, otac Koste Kecmanovića pridružio se Ostojiću u sobi koju je delio još sa dvojicom cimera.

- Vladimira su rasporedili u sobu sa Nikolom gde su se njih dvojica odmah skapirali, odnosno našli zajedničke teme. Imaju još dva pritvorenika za cimera. To nije bio problem budući da su obojica lekari istih godina i da su se kretali u istim krugovima. Nikola teši Vladimira iako je situacija katastrofalna. Skoro i da ne može da nađe reči utehe, ali trudi se - otkriva izvor Republike.

Foto: Facebook

Nikola Ostojić

 

On navodi da Kecmanovića muče pitanja o ćerkici i ženi, a pripisuje sebi greške u vezi sa sinom, iako je mislio da je dobar otac.

Inače, Vladimiru Kecmanoviću je juče produžen pritvor za još mesec dana. Njemu se na teret stavlja da nije čuvao oružje i municiju van domašaja deteteta, te da mu ih je učinio dostupnim, kao u da je svog sina Kostu Kecmanovića učio da puca. 

S druge strane, njegov pritvorski cimer Nikola Ostojić, uhapšen je 2. februara  zbog sumnje da je od početka januara do početka februara ove godine, fizički zlostavljao suprugu i naneo joj teške telesne povrede i prelome, davio je kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao...

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (2)

Loading
Nena

04.06.2023 23:15

Ma sram vas bilo, jeste njih u istražnom okupljaju po profesiji. A onda dojave novinarima ko sa kim igra mice. Ovakve "vesti" su degutantne.