EVO ZAŠTO JE OTAC VODIO KOSTU U STRELJANU! Majka dečaka ubice iz Ribnikara odgovorila na ključno pitanje: Nisam bila sa tim saglasna, ali nije bio jedini!

Autor:

Hronika

27.05.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Koste Kecmanovića u prošlu sredu saslušana je u svojstvu građanke u policiji i tom prilikom je detaljno pričala o dečakovom životu, porodičnim odnosimam ali i šta se dešavalo i kako se njen sin ponašao neposredno pre ubistva.

EVO ZAŠTO JE OTAC VODIO KOSTU U STRELJANU! Majka dečaka ubice iz Ribnikara odgovorila na ključno pitanje: Nisam bila sa tim saglasna, ali nije bio jedini!

Foto: Printscreen

Miljana Kecmanović

Miljana Kecmanović, čiji je sin Kosta Kecmanović, 3. maja u O.Š. "Vladislav Ribnikar" ubio devet svojih drugara i čuvara, a ranio šestoro, od kojih je petoro dece, u iskazu je ispričala i kako je njen suprug, dečakov otac, smatrao da treba da upozna sina sa opasnostima koje nosi oružje, jer je u mladosti imao negativno iskustvo.

- Majka tvrdi da nije bila saglasna da dečak ide u streljanu, ali da nije sumnjala u razmišljanje svog supruga, kao oca, i njegovu dobru nameru. Dodala je da je njen suprug hteo sinu da ukaže na opasnost od oružja, a istovremeno da mu pokaže kako ono funkcioniše i to iz razloga kako dečaku oružje "ne bi bilo egzotično i izazovno". Ona je ispričala da je dečak dvaput išao sa ocem u streljanu i pucao, kao i da je čula da su u streljani bila i druga deca - kaže sagovornik.

Ceo iskaz Miljane Kecmanović možete pročitati ovde.

Bonus video:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
majcica

11.11.2023 07:25

ahahah ..a kada ste planirali da ga navucete na heroin,msm klin se klinom izbija ...