BRUKA I SRAMOTA! Sraman potez Boža Vreća nakon stravičnih tragedija, na DAN ŽALOSTI imao dva koncerta, pevao i veselio se! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.05.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Božo Vrećo peva na dane tuge i žalosti.

BRUKA I SRAMOTA! Sraman potez Boža Vreća nakon stravičnih tragedija, na DAN ŽALOSTI imao dva koncerta, pevao i veselio se! (FOTO)

Foto: ATA Images

U Srbiji je u petak proglašena trodnevna žalost, dok je u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini danas dan žalosti zbog dva masakra koja su se dogodila u našoj zemlji u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' i u Mladenovcu.

Kako naši pevači, tako i pevači širom regiona, otkazali su svoje nastupe, najpre iz poštovanja prema nastradalim žrtvama, a potom i zbog dana žalosti i kolektivne tuge koja je zavladala nakon nezapamćenih tragedija.

Ipak, ima onih koji nemaju ni trunke srama i obraza, saosećanja, savesti niti empatije. Pa je tako pored Sadika Hasanovića koji već ni ne krije mržnju prema Srbima, Božo Vrećo pod parolom ''Ljubav'' dva dana zaredom pevao u Crnoj Gori što je izazvalo gnev čitave nacije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

 

Naime, on je imao dva koncerta koja nije želeo da otkaže zbog dana žalosti, a uredno se istima hvalio na društvenim mrežama. Njegovo nemarno i bezobzirno ponašanje podiglo je prašinu u javnosti, a na društvenim mrežama se pokrenulo pitanje zašto ga niko nije sprečio u ovome.


- Niti je etički, niti je moralno, niti je ljudski. Našu državu čini skoro polovina srpskog naroda i dok mi tugujemo, nije u redu da neko skače i čuda radi u sred centra grada, u gradskoj instituciji. Nemam ništa protiv ove osobe, ali imam protiv neljudskog ponašanja i potpunog odsustva empatije - napisao je Vladislav Dajković.
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Hmmm...

07.05.2023 16:42

Ajd ne filozofirajte! Svako ko slusa Bozu Vrecu zna da je svaka njegova pesma nastala iz neke boli i patnje. Ok... Sad diskutabilno je da li je trebao ili nije. Mozda i nije trebao, ali Vreco ne peva one "rke koke" veseljajke, nego on kad peva to je isto kao i da place! Mozda je i bolje slusati Bozu na dan zalosti nego svih ostalih dana u godini one autotunashe!

Deda Nebojsa

09.05.2023 15:06

@Hmmm... - Sedi dole i pokri se usima. Kec ko vrata. Ako ti bilo sta nije jasno nekati objasne mana i tata, ako nije vec kasno.

Hmmm...

09.05.2023 20:58

@Deda Nebojsa - Sta da mi bude jasno? Da upiranje prstom u nekoga donosi klikove i lajkove? Da senzacionalizam donosi profit? Da su svi posisali svu mudrost ovog sveta time sto iznose svoje "misljenje" na Twitteru? Da roditelji ucestvuju u beskonacnim i besmislenim debatama, ali ne zbog toga sto toliko veruju u to sto govore, nego jer su toliko isfrustrirani a svoje frustracije prenose na svoju decu? Itd... A kad se nesto desi onda su svi kao nesto sokirani, sablasnuti, zgrozeni. Sve sto nam se desava je samo odraz u ogledalu!

Avram

05.06.2023 23:24

Ma ovaj Vreco vreca....pogledajte na sta ovo lici...Sodoma i Gomora...Njegova stvar sta radi u krevetu...ali ovako nakaradno oblacenje...cista perverzija...Mora se zavesti neki red...Ovo nije normalno...Kud ide ovaj svet...Boza sam i slusao dok je bio u pristojnijoj fazi...ovo ne idem da gledam...i da dajem pare za ovakve predstave..