UJAK UBICE IZ MLADENOVCA KRIJE TAJNU MASAKRA?! Svi ga se plaše - iz bezbednosnih razloga ga drže pod ključem!

Autor:

Hronika

22.06.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sud je produžio pritvor osumnjičenom za još 30 dana.

UJAK UBICE IZ MLADENOVCA KRIJE TAJNU MASAKRA?! Svi ga se plaše - iz bezbednosnih razloga ga drže pod ključem!

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen

Uroš Blažić

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, sud je produžio za još 30 dana pritvor muškarcu, ujaku mladića osumnjičenog da je u okolini Mladenovca ubio osam, a ranio 12 osoba, potvrđeno je u tom tužilaštvu.

Pritvor mu je prethodnog medeca određen zbog postojanja okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoke, čije ispitivanje predstoji u istrazi, kao i s obzirom na postojanje okolnosti koje ukazuju na uznemirenje javnosti.

Osumnjičeni je u tužilaštvu izneo odbranu i negirao izvršenje krivičnog dela.

Muškarac je osumnjičen za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenom  se stavlja na teret da je u pomoćnim objektima svog domaćinstva u mestu Viniše, u Kragujevcu, neovlašćeno držao veću količinu vatrenog oružja, municije i delova za oružje, pri čemu je u jednom od tih objekata 5. maja pronađen i lišen slobode okrivljeni mladić.

Osumnjičeni se tereti za krivična dela teško ubistvo, nedozvoljena proizvodna, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, otmica i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading