SASLUŠANA MAJKA MASOVNOG UBICE! Biljana Blažić otkrila šta je Uroš radio uoči masakra!

Autor:

Hronika

21.06.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je, prema nezvaničnim informacijama, pričala o događajima koji su prethodila masovnom ubistvu, ali i dešavanjima posle zločina koji je počinio njen sin Uroš.

SASLUŠANA MAJKA MASOVNOG UBICE! Biljana Blažić otkrila šta je Uroš radio uoči masakra!

Foto: Privatna arhiva

Biljana Blažić, majka Uroša (20) osumnjičenog za osmostruko ubistvo i ranjavanje 14 osoba, u selima Malo Orašje i Dubona 4. maja, saslušana je u utorak u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, saznaje „Informer“.

Ona je, prema nezvaničnim informacijama, pričala o događajima koji su prethodila masovnom ubistvu, ali i dešavanjima posle zločina koji je počinio njen sin Uroš Blažić. Biljani su, pored sina, u istrazi masovnog ubistva, uhapšeni i suprug, brat i najstariji bratanac i njih trojica su osumnjičena za nedozvoljeno posedovanje oružja i municije.

Neposredno pre nego što je Biljana davala iskaz, njen mlađi sin vraćen je u pritvor Višeg suda u Smederevu, iz Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu gde je bio podvrgnut psihijatrijskom veštačenju. Nalaz tog veštačenja još nije dostavljen istražiteljima, a Uroš se, po povratku u pritvorsku ćeliju u Smederevu, iste večeri sukobio sa cimerom, i to posle kratke svađe, jer mu je navodno smetalo hrkanje, piše Informer.

O ovom incidentu, tačnije disciplinskom prestupu, obavešten je i sudija za prethodni postupak. Prema nezvaničnim informacijama, Uroš je cimera nekoliko puta udario pesnicama, a onda je upala zatvorska straža i razdvojili ih. Cimer je bio sav crven i imao je modricu na oku, a lekar je konstatovao da ima lake povrede, navodi Informer. 

Osim Biljane, u istrazi Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, saslušano je još 37 osoba među kojima se i roditelji dece za čije je ubistvo osumnjičen Uroš. Izjave su takođe dali i taksista D. A. (65) iz Smedereva,  koji je u noći između 4. i 5. maja, skoro šest sati vozio ubicu Uroša B, posle masakra u selima Malo Orašje i Dubona, pre nego što ga je ostavio u Vinjištu, selu između Kragujevca i Knića, gde mu živi ujak sa porodicom.

Taksista je nakon tog pozvao policiju pa je osumnjičeni za osmostruko ubistvo i uhapšen. Pre taksiste iskaz je dala i J. A. (19), koju je on vozio iz Smedereva u selo Bogdanovica kod Uba, koja je Uroša slagala da je trudna da je ne bi povredio.

Podsetimo pored Uroša B uhapšeni su i njegov otac Radiša B. (55), ujak Goran G, (49) i brat od ujaka. Njih trojica se sumnjičena za nedozvoljeno posedovanje oružja i municije. Policija je u kući Radiše B. u selu Donja Dubona, odnosno u pomoćnoj zgradi Gorana G. u Vinjištu našla automatsko oružje i miniciju, i utvrđuju se kako su arsenali završili u njihovim rukama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Krkan

21.06.2023 21:36

Dobra starka