OVO JE TAKSISTA KOG JE OTEO MASOVNI UBICA: Stigao na saslušanje u VJT Smederevo u istrazi ubilačkog pohoda UROŠA BLAŽIĆA (VIDEO)

Autor:

Hronika

01.06.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taksista je prvi svedok u istrazi masovnog ubistva Uroša Blažića.

OVO JE TAKSISTA KOG JE OTEO MASOVNI UBICA: Stigao na saslušanje u VJT Smederevo u istrazi ubilačkog pohoda UROŠA BLAŽIĆA (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Danas je u VJT Smederevo saslušanje prvog svedoka u istrazi zločina masovnog ubice Uroša Blažića.

Vozač taksi vozila, kog je Uroš Blažić (21) oteo posle zločina u Duboni i Malom Orašju, pribranošću uspeo da spase smrti sebe i devojku koja je bila u vozilu.

Taksista bi navodno trebalo da otkrije na koji način je Blažića sprečio da nastavi krvavi pir, koji je uključivao i ubistvo devojke koja se nalazila u vozilu!

Srbija se još nije oporavila od masakra koji je 5. maja počinio Uroš Blažić u selima Dubona i Malo Orašje, kada je iz vatrenog oružja ubio osmoro mladih ljudi i ranio 14 meštana.

Blažić je bez imalo saosećanja prolazio ulicama tih sela i izrešetao mlade ljude koje je usput sretao. Prilikom bekstva je na naplatnoj rampi kod Malog Požarevca uleteo u taksi vozilo u kojem se nalazila stranka. Saslušanja oko 50 svedoka masakra počela su u sredu u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, a nastavljaju se od ponedeljka. Tada bi trebalo da svoj iskaz daju taksista i devojka koja se nalazila u vozilu koje je oteo Uroš Blažić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading