CEO ŽIVOT SU NEGOVALI SINA UBICU, NIŠTA MI NE ZNAČI NJENA TUGA: Otac ubijenog Dalibora (25) ogorčen zbog izjave majke Uroša Blažića!

Autor:

Hronika

02.06.2023

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ispovesti majke masovnog ubice Uroša Blažića, oglasili su se i roditelji ubijene dece, među njima i otac ubijenog Dalibora Todorovića.

CEO ŽIVOT SU NEGOVALI SINA UBICU, NIŠTA MI NE ZNAČI NJENA TUGA: Otac ubijenog Dalibora (25) ogorčen zbog izjave majke Uroša Blažića!

Foto: ST/Nemanja Pančić facebook, Tanjug

Majka masovnog ubice Uroša Blažića (21) iz Dubone, Biljana Blažić, u ekskluzivnoj ispovesti za portal Republika.rs, otkrila je šta se dešavalo u njihovoj kući par sati pre masakra. Takođe, Biljana je istakla da ne želi da živi kao majka masovnog ubice.

- Moj sin je onog dana, kada je pucao u decu i nevine ljude, ubio i mene. Zakopao me živu. Neka me ubije onaj kome god će i za mrvu da se olakša bol i muka koju mu je moj Uroš naneo pucavši proklete noći. Nemam snage ni života da bilo koga iz tih porodica sretnem, a kamoli pogledam u oči. Ne želim da živim kao majka masovnog ubice i ne mogu taj teret da nosim. Nisam tražila policiju da me čuva jer se ne plašim smrti, ona bi mi bila spas od ovoga - rekla je Biljana.

Nakon njene ispovesti, oglasio se i ožalošćeni Milosav Todorović, otac ubijenog mladića Dalibora (25) kojeg je u noći između 4. i 5. maja bezdušno ubio Uroš Blažić. On je istakao da mu njena tuga ništa ne znači, te da je ovim rečima samo dodala so na ranu unesrećenim porodicama.

- Ona traži da policija ode od nje kako bi neko od nas, ožalošćenih roditelja, nju ubio. Zašto bih je ja nosio na duši, ukoliko ne želi da živi i ne može da se nosi sa tim da je majka masovnog ubice, neka sama sebi presudi. Ne znam zašto to traži od nas roditelja? Zašto bih je ja ubio i nosio na duši? - rekao je u jednom dahu šokirani Milosav, a potom nastavio:

- Trebalo je da vaspitaju sina da bude čovek, a oni su ceo život negovali sina ubicu. Tukao se s komšijama, maltretirao ljude, ubijao kučiće, zauzimao tuđu zemlju, to su dovoljni dokazi o kakvom tipu ličnosti je reč. Sve to, naučio ga je njegov otac koji mu je pomagao u celoj toj priči. Ako vaspitavam sina od pete do dvadesete godine da krade, on ne može biti policajac nego lopov. Svaki normalan čovek bi video kako mu dete reaguje i da li ima nekih promena u ponašanju. Istina je da je njegova majka pomagala ljudima na VMA, gde je radila, ali situaciju koju je imala kod kuće, nije smela tako lako da zanemari.

Podsetimo, Uroš Blažić (21) je tokom kasnih večernjih sati 4. maja pucao na više ljudi u selima Malo Orašje i Dubona i pritom ubio osam, a ranio 12 osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading