PRETVORIO SE U MONSTRUMA TE NOĆI I MENE JE ŽIVU ZAKOPAO: Još jedan deo ispovesti majke masovnog ubice Uroša Blažića

Autor:

Hronika

02.06.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Uroša Blažića, Bilja Blažić ispričala je šta se dogodilo kobne noći, kada je njen sin počinio masakr u selima Malo Orašje i Dubona i sa čime se suočava svakoga dana živeći sa saznanjem da je njen sin ubio osmoro ljudi.

PRETVORIO SE U MONSTRUMA TE NOĆI I MENE JE ŽIVU ZAKOPAO: Još jedan deo ispovesti majke masovnog ubice Uroša Blažića

Foto: ST/Nemanja Pančić facebook, Tanjug

Uroš Blažić

Nisam tražila policiju da me čuva jer se ne plašim smrti, ona bi mi bila spas od ovoga, rekla je za Republiku Biljana Blažić majka Uroša Blažića (21) koji je tokom kasnih večernjih sati 4. maja pucao na više ljudi u selima Malo Orašje i Dubona i pritom ubio osam, a ranio 12 osoba.

Moj sin je onog dana, kada je pucao u decu i nevine ljude, ubio i mene. Zakopao me živu. Neka me ubije onaj kome god će i za mrvu da se olakša bol i muka koju mu je moj Uroš naneo pucavši proklete noći. Nemam snage ni života da bilo koga iz tih porodica sretnem, a kamoli pogledam u oči. Ne želim da živim kao majka masovnog ubice i ne mogu taj teret da nosim. Nisam tražila policiju da me čuva jer se ne plašim smrti, ona bi mi bila spas od ovoga - tiho priča Biljana za Republika, koja je sada sama u kući sa svekrom pod stalnim nadzorom policije.

Foto: Privatna arhiva

Biljana Blažić, Uroševa majka

Njoj se, kaže, ne živi od trenutka kada je saznala da je Uroš počinio masovno ubistvo. Uz jauke i isprekidano pričajući, Biljana svedoči da ništa nije ukazivalo da će Uroš zapucati na komšije i dospeti na naslovne strane širom sveta.

On je uništio sve oko sebe, pretvorivši se u monstruma. Uništio je brata, bratanca, snaju, dedu i svu rodbinu, a roditelje je sahranio. Neka mu se sudi po zakonu - jecajući kaže ona za Republiku.

Njoj su dani od 4. maja dugi kao godine jer je sve stalo te noći kad je čula kuknjavu muža pošto mu je javljeno da je Uroš ubio dvoje mladih, a potom policija zakucala na njihova vrata. Potom su pristizale vesti o broju novih žrtava u krvavom piru njihovog sina. Pre toga Biljana kaže da je sve bilo normalno i da su svi spremali slavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading