POJAVLJUJE SE NOVI SVEDOK KOJI ĆE PRIČATI VIŠE OD SVIH! Belivuk otkrio: Još jedan član klana postaje saradnik tužilaštva

Autor:

Hronika

22.06.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk se javio da nastavi sa iznošenjem primedbi na dosadašnji tok suđenja i iskaze svedoka okrivljenih

POJAVLJUJE SE NOVI SVEDOK KOJI ĆE PRIČATI VIŠE OD SVIH! Belivuk otkrio: Još jedan član klana postaje saradnik tužilaštva

Foto: Starsport, e stock

Veljko Belivuk i Marko Miljković

Suđenje klanu Veljka Belivuka danas je otvoreno u 14:30 časova posle prozivanja svih stranaka u postupku čime su se stekli uslovi za nastavak glavnog pretresa, drugi i poslednji u ovoj nedelji. 

Veljko Belivuk se javio da nastavi sa iznošenjem primedbi na dosadašnji tok suđenja i iskaze svedoka okrivljenih. Belivuk je dopunio svoje navode od juče:

- Nikola Spasojević je video lice koje leži prekriveno duksom i tvrdi da je to I. S. navodno silovani mladić, ali čuli smo da su tu znali da leže navijači pa to automstski ukazuje da je povezivanje sa I.S. nelogično. 

Tuzilaštvo godinama nastoji da od navijačke grupe "Iz Principa" naprave kriminalnu grupu" Principi", kao i da od restorana naprave bunker. Ne znaju ni gde se nalazi restoran jer uporno govore da je restoran ispod južne tribine, a on se nalazi ispod istočne tribine. 

Belivuk tvrdi da Spasojević ranije nikada nije nazivao restoran bunkerom, nego da je naučen da to bude baza ili bunker, a ne restoran.

- On koristi termine i izraze, i one što je izgovorio ovde Lalić najbolje podučeni saradnik tužilaštva - istakao je Belivuk i potom nastavio da opisuje šta se radilo u bunkeru. 

Republika

Foto: E-stock, Printscreen

 

 

- Mi smo tu organizovali akcije davanja krvi, skupljanje odeće za decu sa Kosova, i to je bilo mesto okupljanja navijača pred utakmicu, policajci su tu dolazili redovno, često sedeli sa mnom - ispričao je vođa klana.

Belivuk je pitao sudiju:

Da li ste upoznati da je Nikola Spasojević mimo vaše dozvole dolazio u tužilaštvo, a mi moramo za sve da vas pitamo? Vodio je tajne razgovore sa njima i podučavan je šta da kaže, kao što su i drugi svedoci saradnici. 

Belivuk je otkrio da navodno još jedan član klana pregovara da dobije status okrivljenog saradnika. 

- Posle dve godine ćete dobiti još jednu famoznu svesku sa zločinima koje smo navodno napravili, i još jednu osobu koja će pobiti sve što su ova trojica svedoka okrivljenih rekli. Pouzdano znam da ga iz pritvora izvode pod izgovorom da ide kod doktora i psihijatra. Međutim, on traži manju kaznu od Lalićeve, jer mu je mnogo 18 godina zatvora za sve što će da ispriča - rekao je Belivuk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading