ON NIJE UBICA, ON JE ŽRTVENO JAGNJE! Kontroverzni publicista izneo sumanute tvrdnje o masakru u Ribnikaru, pa ga uporedio sa ATENTATOM NA ĐINĐIĆA?!

Autor:

Hronika

20.06.2023

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istakao je da dečak ubica ne može da poseduje toliku snagu i preciznost koju zahteva oružje kojim je ubio svoje vršnjake.

ON NIJE UBICA, ON JE ŽRTVENO JAGNJE! Kontroverzni publicista izneo sumanute tvrdnje o masakru u Ribnikaru, pa ga uporedio sa ATENTATOM NA ĐINĐIĆA?!

Foto: Printscreen

Kontroverzni srpski publicista Dejan Lučić izneo je sramnu teoriju zavere da dečak-ubica nije izvršio masovno ubistvo u OŠ "Vladislav Ribnikar", nego da je on "žrtveno jagnje", a da pravog ubicu kriju?!

Gostujući na jednoj televiziji, Lučić je govoreći o masakru u kome je trinaestogodišnji dečak ubio 9 svojih vršnjaka i čuvara škole, tu najveću tragediju koja je zadesila Srbiju uporedio čak sa atentatom na Zorana Đinđića.

- Atentat u Ribnikaru ima sličnosti sa ubistvom Đinđića. Nema rekonstrukcije događaja. Jasno je da onaj dečak sa 13 godina nije mogao da izvrši tako savršen, brzi atentat na decu, već je to učinio neko koga su odveli u civilnim kolima. Isto tako je i Đinđićev ubica odveden, a u zatvoru su drugi ljudi. Uvek imate žrtveno jagnje atentatora i pravog koji se sklanja - izneo je svoju ničim potkrepljenu teoriju Lučić, prenosi Blic.

Republika

Foto: Printscreen

Dejan Lučić

Istakao je da dečak ubica ne može da poseduje toliku snagu i preciznost koju zahteva oružje kojim je ubio svoje vršnjake, usput iznoseći niz netačnih i neproverenih podataka.

- Dečak je mogao da vežba u streljani, ali ne može njegova ruka da bude tako precizna. Čim nije urađena rekonstrukcija događaja, to treba da bude sumnjivo. Nije preslušan njegov telefon. Dečko pravi plan i crta plan svoje škole, šta on ima da crta plan, svaki dan ide u tu školu - rekao je Lučić.

Za kraj, tragediju koja je Srbiju zavila u crno nazvao je "nameštaljkom", ali nije dao nijedan argument kome bi tačno i zašto odgovarala takva tragedija.

- To je copy-paste kao što se događa u Americi. To je sve nameštaljka. Mora da postoji snimak, da se napravi rekonstrukcija. Dečaka će da prebace u Ameriku, kao i oca. Ovo je čista destabilizacija Srbije - bizaran je zaključak Lučića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
MM

20.06.2023 22:40

E konačno sada čitaoci tvog wc štiva mogu videti da ti sam u glavi nisi sigurno. Jadno i čemerno je nazvati ubicom žrtvenim jagnjetom. Žrtvena jagnjad smo svi koji živimo u društvu gde se tebi daje medijski prostor da laješ , daće Bog valjda svima takvima malo medijske ilegale da ovu decu izvedemo na pravi put i mi ostali odmorimo od vas trovača

Stojan

21.06.2023 09:42

U ovoj ludosti IMA nekog sistema.Lucic mozda IMA pravo.

Tijana

22.06.2023 14:45

@Stojan - Pa videla su ga prezivela i ranjena dece, i nastavnica koja je takodje ranjena, pa nisu valjda svi oni u teoriji zavere?!