MASOVNOM UBICI DOSADNO, TRAŽI DA MU DONESU VIDEO-IGRU GTA: Kosta Kecmanović na psihijatriji iznosi bizarne zahteve nakon masakra

Autor:

Hronika

22.05.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je 3. maja ubio devetoro đaka i portira u OŠ "Vladislav Ribnikar".

MASOVNOM UBICI DOSADNO, TRAŽI DA MU DONESU VIDEO-IGRU GTA: Kosta Kecmanović na psihijatriji iznosi bizarne zahteve nakon masakra

Foto: ST/Nebojša Mandić, Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Kosta Kecmanović (13), dečak koji je pobio devet đaka i portira u OŠ "Vladislav Ribnikar", trenutno je smešten na psihijatrijskoj klinici, gde se doktorima žalio da mu je dosadno.

On je, kako Republika nezvanično saznaje, tražio da mu donesu računar i video-igre, pucačine, konkretno "Grand Theft Auto" (GTA), kako bi mogao da se zabavi. Kosta je, pored ovog zahteva, imao i jednu primedbu - da je hrana nezdrava i jednolična.

Za svoju porodicu i prijatelje, on ni ne pita, niti pokazuje empatiju ili kajanje zbog stravično zločina koji je počinio, otkrio je za Informer dobro upućeni izvor. Podsetimo, dečak je odmah nakon masakra policajcima priznao da je pobio školske drugare i portira, ali je nakon što je prebačen na psihijatriju promenio svoj iskaz i tvrdio da se ne seća ubistava.

Kosta je, takođe, bio opsednut snimcima masovnih ubistava u američkim školama, a posebno su ga zanimale reakcije roditelja tih ubica. Pored toga, pratio je i emisije o moćnim kriminalcima i ubicama.

Podsetimo, Kecmanović je 3. maja, u 8.40 ujutru, u školu koju je pohađao došao sa dva pištolja i velikom količinom municije. Odmah na ulazu je bez reči ubio pripadnika obezbeđenja Dragana Vlahovića i još tri devojčice koje su bile u blizini, Anu B. (12), Bojanu A. (12) i Sofiju N. (14). Zatim je otišao u učionicu u prizemlju gde je njegovo odeljenje imalo čas istorije. Tamo je prvo u stomak i ruku ranio nastavnicu Tatjanu Stevanović, a zatim se okrenuo i otvorio vatru na decu. Usmrtio je Andrijanu D. (14), Katarinu M. (13), Maru A. (14), Emu K. (14), Andriju Č. (14) i Angelinu A. (14), a ranio petoro školskih drugara. Nakon toga je pozvao policiju i rekao da je pobio decu. Za vreme ovog krvavog pira ispalio je 57 metaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (9)

Loading
Previse

22.05.2023 19:27

Previse medijske paznje dajete monstrumu.

Odgovori 15 6
Tanja

22.05.2023 20:17

Za par godina da ne bude na slobodi,vodite računa.Suviše nas je zavio u crno.

Odgovori 13 9
Ja

24.05.2023 18:48

@Tanja - Masovni ubica nikada nikada na slobodi

Kaja

08.06.2023 12:20

@Ja - Tako je nikada na slobodi