KOSTU NIKAKO NE MOGU DA SMIRE! Doza leka koja umiruje i životinje na njega ne deluje!

Autor:

Hronika

06.06.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodaju da je potpuno navučen na mobilni telefon i igrice.

KOSTU NIKAKO NE MOGU DA SMIRE! Doza leka koja umiruje i životinje na njega ne deluje!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Nikola Mutić

Dečaka-monstruma Kostu Kecmanovića (13), koji je u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja, lekari ne mogu da smire ni sa ogromnom količinom lekova, saznaje Republika iz izvora bliskih istrazi.

Lekari maloletnog monstruma ne mogu da smire ni sa 10 miligrama jakog leka za smirenje, čak i ta doza je nedovoljna.

Potpuno je navučen na mobilni telefon i igrice, otkriva naš izvor.

Podsetimo, on je uhapšen odmah posle zločina, 3. maja, i prebačen na Kliniku na neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu. Gotovo istog trenutka su najiskusniji operativci policije započeli istragu, pokušavajući da iz mozga najmlađeg masovnog ubice u istoriji izvuku ključnu stvar - motiv monstruoznog dela.

Nezdrav odnos stvara emotivne invalide

Psiholozi ističu da je veliki problem u porodicama nezdrav odnos majki s decom, pogotovo sa sinovima, u određenim životnim fazama.

- U pubertetu počinje da slabi majčina, a jača očeva uloga. Jedne od najlošijih posledica nastaju ako majke ne zadovoljavaju dečje potrebe u najranijem uzrastu. Tad deca postaju emotivno hladne osobe. Ne umeju da ostvare emotivnu bliskost sa drugim ljudima, prijateljima i partnerima, sutra decom, ako ih budu imali. Takve osobe postaju nesigurne jer se iz odnosa s majkom dete uči samopoštovanju. Ako majka ne zadovoljava potrebe deteta u prvom periodu, šalje mu poruku da on i njegove potrebe nisu bitne i da ne zaslužuje da bude voljeno - objašnjava psiholog Ljiljana Jagodić.

Napomena: Preuzimanje teksta ili delova teksta nije dozvoljeno bez odobrenja redakcije portala Republika. U suprotnom, redakcija će pokrenuti sve zakonski dostupne mehanizme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (16)

Loading
Maki

06.06.2023 23:36

Kako to sada veliko doze, a do juce "nista mu ne daju za smirenje, hladnokrvan je,...?

Odgovori 28 22
Dr

07.06.2023 18:13

@Maki - Ništa čudno. Pa u početku mu nisu nedostajale igrice. Bio je u "svom svetu igrica" kao "heroj koji je ubio silne neprijatelje". Vremenom javlja se ponovna glad za igricama sa mobilnog telefona. To mu je, naravno, uskraćeno i sada je uznemiren.

Odgovori 11 12
Nik

07.06.2023 17:41

Dok nije uzimao lekove bio je odlično i sad odjednom?!

Odgovori 5 16
Realno

07.06.2023 18:53

Mislim da se namernim dezinformacijama pokušava ceo slučaj gurnuti pod tepih a ubici da se promeni indetitet i stavi pod kontrolu strane službe.

Odgovori 11 30