BOJAN IZ JAGODINE DO SMRTI TUKAO MAJKU PETORO DECE! Sud mu produžio pritvor!

Autor:

Hronika

28.04.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan M. se sumnjiči da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

BOJAN IZ JAGODINE DO SMRTI TUKAO MAJKU PETORO DECE! Sud mu produžio pritvor!

Foto: Facebook

Bojan M. i Andrea K.

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Jagodini sud je produžio za još 30 dana pritvor Bojanu M. osumnjičenom da je na smrt pretukao partnerku Andreu K. (35). 

Pritvor je produžen da ne bi uticao na svedoke i zbog uznemirenja javnosti, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu. 

Bojan M. se sumnjiči da je izvršio krivično delo teško ubistvo

Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo da se Bojanu M. odredi pritvor. 

On se sumnjiči da je u noći između 27. i 28. marta u svom stanu zadao više udaraca po telu ženi koja je od zadobijenih povreda preminula.

Mediji navode da je ubijena žena bila majka petoro dece.

Bojan i pre bio nasilan

Bojan M. (46), koji je uhapšen za ubistvo partnerke Andree K. (35) u Jagodini, poznat je kao nasilnik koji maltretira žene, a već je bio prijavljivan za nasilje u porodici, prema njegovoj bivšoj supruzi i babi.

Prema rečima meštana, Manojlović je poznat po svom problematičnom i agresivnom ponašanju, kao i da je konzumirao narkotike.

Da je Andrein ubica i ranije bio agresivan prema ženama, potvrđuju i informacije koje su dobijene iz Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini, odakle je potvrđeno da je Bojan u prošlosti već bio prijavljivan za nasilje u porodici, a žrtve su bile njegova supruga i baba.

- U toku 2019. godine prema Bojanu M. iz Jagodine su izricane hitne mere shodno Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici i to prema članovima njegove porodice: supruzi i babi osumnjičenog - saopštili su iz OJT Jagodina, preneo je ranije Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading