OTKRIVEN MOTIV KAFANSKE TUČE U MOKRINU! Nasilnici zbog OVOGA razvalili inventar, BRUTALNO pretukli konobara i njegovog oca!

Autor:

Hronika

12.04.2023

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je provereno, lokal u kojem se dogodio incident ne radi od ponedeljka.

OTKRIVEN MOTIV KAFANSKE TUČE U MOKRINU! Nasilnici zbog OVOGA razvalili inventar, BRUTALNO pretukli konobara i njegovog oca!

Foto: Twitter-192.rs

U tuči koja je izbila u jednoj kafani u Mokrinu povređena su dva muškarca, otac i sin. Sin je zadobio lakše, a otac teže višestruke povrede.

Prijava incidenta je u policijsku stanicu stigla od jedne gošće.

Siledžije iz Kikinde su došle u Mokrin po ženu i dete jednog od njih. 

- Ona je sa sobom povela i dete. Kako su saznali da će siledžije doći u Mokrin, ne znam, ali su se na vreme sakrili - navodi izvor Informera.

Kada ih nisu pronašli, došli su u lokal u centru Mokrina, pili su divljali i iživljavali se u kafani u nedelju od 19.30 do 00.30 časova, kada su mučki prebili Tibija Z.

- Sin prebijenog Tibija radio je kao konobar. Kikinđani su pod dejstvom alkohola igrali po stolovima i urlali. Sin pretučenog Mokrinčanina ih je lepo zamolio da naplati, jer je kafić mora da bude zatvoren. Kikinđani su u kafiću boravili od 19.30 do 00.30 časova. Nisu hteli da napuste lokal, a nakon kraće rasprave udarili su konobara. Posle toga je izbila tuča. T.Z. je skočio i stao u odbranu sina. Potom su se tuči priključili M.J. (29), I.G. (24) I B.L. (20) iz Kikinde. T.Z. su tukli nogama i stolicama, iživljavali su se nad njim - dodaje izvor Informera.

- Neverovatno je da niko od prisutnih gostiju nije pozvao policiju. Navodono, niko nije smeo da se meša, jer su se plašili da neko od njih ima oružje. Mladići su svima pretili i psovali. Policiju je neko pozvao tek kada je T.Z. pretučen na smrt i ležao nepomičan - dodaje naš izvor.

Počupali drveće ispred kuće, razlupali prozore

Nakon što su pretukli Tibija Z, siledžije su se uputile do kuće devojke koja je snimala ceo nemili događaj. Ona se i čuje na snimku kako im se jedina suprotstavila i nastavila da snima njihovo pomahnitalo divljanje.

- Otišli su do kuće te devojke i počipali mlado drveće ispred njenog doma da joj se osvete. Posle toga su otišli do kuće roditelja muškarca sa kojim je žena započela emotivnu vezu i porazbijali sve prozore na kući - u šoku priča jedan Mokrinčanin prisećajući se nezapamćenog divljanja i agresije u tom selu.

Kafana zatvorena, tuče se već dešavale

Kako je provereno, lokal u kojem se dogodio incident ne radi od ponedeljka.

Tuče u ovoj kafani su se već dešavale, a vlasnik čeka odluku inspekcije da li će moći da nastavi delatnost.

- U ovom objektu su se već dešavale tuče. Vlasniku kafića rečeno je da će lokal biti trajno zatvoren ukoliko povređen meštanin ne preživi, sada čeka odluku inspekcije - kaže jedan Mokrinčanin.

Povređeni pušten na kućno lečenje

Muškarac Tibi. Z. (52) iz Mokrina, kojeg su u ponedeljak uveče krvnički pretukla četvorica mladića iz Kikinde u jednom ugostiteljskom objektu u Mokrinu sa povredom lobanje, obe podlaktice i trbuha pušten je danas na kućno lečenje iz novosadskg Kliničkog centra Vojvodine.

Iz PR službe KC vojvodine navedeno je da je pacijent hemodinamskog stabilnog stanja smešten na Kliniku za neurohirurgiju radi nastavka lečenja, nakon što je primljen 10. aprila sa višestrukim teškim telesnim povredama i invijalnog zbrinjavanja u Opštoj bolnici Kikinda. Kako Informer saznaje, on je pušten danas na kućno lečenje.

- Povrede su mu sanirane, utvrđeno je da nisu opasne po život i on je danas pušten na kućno lečenje - saznaje Informer od dobro obaveštenog izvora.

Osumnjičenima M.J. (29), D.Z. (27), I.G. (24) i B.L. (20) je nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi produžen pritvor u trajanju od 30 dana, zbog sumnje da su počinili krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda.

Nasilnici poznati policiji

Kikinđani koji su osumnjičeni već su poznati policiji, a kako saznajemo, jedan od njih je već bio u zatvoru. 

Svi su uhapšeni i određeno im je policijsko zadržavanje, zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških telesnih povreda. 

Tokom tuče u lokalu lomili su i razbijali stvari pougostiteljskom objektu, jedan od njih razbio je vrata lokala.

Podsetimo, na društvenim mrežama je isplivao snimak tuče, na kojem se vidi kako mladići prebijaju jednog gosta. Snimak koji je neko od gostiju napravio ubrzo je postao viralan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nasilnici su se slikali okrvavljeni posle tuče i to postavili na društvene mreže što je zgrozilo javnost u Srbiji.  Uz sliku su napisali: "Sve smo ih sredili, hahaaha!" 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading