HTEO DA ZAŠTITI SINA, NASILNICI MU SLOMILI VILICU I RUKE! Evo u kakvom je stanju prebijeni muškarac iz Mokrina: Četvorica ga tukla stolicama dok ga nisu onesvestili!

Autor:

Hronika

12.04.2023

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kafanska tuča odigrala se u ponedeljak uveče.

HTEO DA ZAŠTITI SINA, NASILNICI MU SLOMILI VILICU I RUKE! Evo u kakvom je stanju prebijeni muškarac iz Mokrina: Četvorica ga tukla stolicama dok ga nisu onesvestili!

Foto: Twitter-192.rs

Tibi Z. (52) iz Mokrina teško je povređen u kafanskoj tuči u centru tog sela. On se nalazi na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu i nije životno ugrožen.

Zadobio je višestruke teške telesne povrede, ali mu vitalni organi, srce i pluća, dobro rade, kažu lekari.

- Pacijent T. Z. je hemodinamski stabilnog zdravstvenog stanja i smešten je na Kliniku za neurohirurgiju radi daljeg lečenja. On je sa višestrukim teškim telesnim povredama u KCV primljen u ponedeljak, nakon inicijalnog pregleda u Opštoj bolnici u Kikindi. Nakon detaljne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja povreda, pacijent je u stabilnom hemodinamskom stanju smešten na Kliniku za neurohirigiju – saopštila je PR služba Kliničkog centra Vojvodine, prenose Novosti.

Podsetimo, Tibi Z. je teško povređen kada su ga u kafani u centru Mokrina, u ponedeljak uveče, napala četvorica mladića iz okoline Kikinde i tukla ga nogama, rukama i stolicama. Policija je u utorak zbog ove brutalne tuče uhapsila D.Z. (27), M. J. (29) i B.L, (20) sa područja Kikinde zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje. Uhapsila je i I.G. (24) kojeg osumnjiči za nasilničko ponašanje.

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Nasilnici se pohvalili krvavim rukama

- D.Z., M.J. i B.L. sumnjiče se da su 10. aprila, u toku noći, u ugostiteljskom objektu u Mokrinu, nakon svađe, zadali više udaraca pedesetdvogodišnjem muškarcu usled čega je zadobio teške povrede, i dvadesetčetvorogodišnjaku, koji je tom prilikom zadobio lake povrede. Takođe, četvorica uhapšenih sumnjiče se da su lomili inventar lokala. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uzkrivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi – saopštila je Policijska uprava u Kikindi.

Nezvanično, pedestdvogodišnji Tibi Z. napadnut je kada je hteo da spreči verbalni sukob gostiju. U kafani je u tom trenutku bio i njegov sin koga je hteo da zaštiti, ali je tada napadnut i zverski pretučen.

Snimak tuče je brzo osvanuo na društvenim mrežama, kao i fotografije nasilnika sa krvavim rukama koji su se pohvalili da su "sve razbili".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading