KRVNIČKI PREBIO MLADIĆA ISPRED KLADIONICE: Uskoro presuda Ivanu Kontiću

Autor: Republika

Hronika

06.04.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontić je u svojoj završnoj reči naveo da "nije imao nameru da ubije Mandića niti da se sveti".

KRVNIČKI PREBIO MLADIĆA ISPRED KLADIONICE: Uskoro presuda Ivanu Kontiću

Foto: MUP Crna Gora

Presuda Ivanu Kontiću (32), koji je optužen da je 24. avgusta 2020. godine ispred kladionice u Jevrejskoj ulici pokušao da ubije Miljana Mandića (30) iz Beograda, biće izrečena idućeg četvrtka, 13. aprila.

Presuda će biti izrečena i O.L. i L.V, koji se terete za učestvovanje u tuči, odnosno za pomoć počiniocu posle krivičnog dela, piše Dnevnik.

U završnoj reči, zamenik višeg javnog tužioca Aleksandar Amidžić je rekao da ostaje u celosti kod optužnice i da smatra da su dokazani njeni navodi.

- Kontić je više puta oštećenog udario u glavu i vrat gde se nalaze vitalni organi, obrnuo mu ruke i naneo teške telesne povrede - kazao je Amidžić, dodajući da smatra da je na nesumnjiv način dokazan pokušaj ubistva.
 
Zamenik javnog tužioca je napomenuo da se i na snimcima vidi kako Kontić udara Mandića pesnicama, da ga je oborio na tlo i nastavio sa udarcima iako je bio svestan da ga može lišiti života. Rekao je i da treba imati u vidu da je Kontić pobegao u Crnu Goru, dok su se druga dvojica optuženih krili dok nisu uhapšeni.
 
Kontić je u svojoj završnoj reči naveo da "nije imao nameru da ubije Mandića niti da se sveti".
 
Podsetimo, video snimak onoga što se dogodilo 24. avgusta 2020, koji je uznemirio javnost, objavljen je na društvenim mrežama dve nedelje kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading