PRVA IZJAVA MAJKE PRETUČENE MARIJE IZ MIRIJEVA: Ispričala tužiocu sve što zna

Autor: Republika

Hronika

16.03.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilnik kaže da se ne seća kako je udarao emotivnu partnerku

PRVA IZJAVA MAJKE PRETUČENE MARIJE IZ MIRIJEVA:  Ispričala tužiocu sve što zna

Foto: instagram.com/printscreen

Lejdi Marija žrtva nasilja u Mirijevu

Majka Marije K. koju je početkom marta u stanu u Mirijevu brutalno pretukao njen partner Petar Radojičić, nakon čega ju je nagu izbacio na terasu, saslušana je danas pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom gde je ispričala šta je zatekla u stanu u kojem se nasilje dogodilo.

Ona je na saslušanju rekla da je stan bio potpuno demoliran, a u narednim danima biće saslušani policajci koji su obavili uviđaj i uhapsili nasilnika.

Takođe, komšije pretučene Marije ispričale su ranije za naš portal da se kobnog dana iz njenog stana satima čula neka lupnjava i lomljava.

Inače, Radojičić je ranije osuđen za ubistvo mladića koje je počinio pre 23 godine. Navodno, on je priznao da je pucao u momka zbog sukoba oko droge. On je, prema pisanju medija, ispričao da se lečio od zavisnosti od narkotika i da koristi blokatore.

Osumnjičeni nasilnik je, navodno, posle nedavnog hapšenja ispričao da se posvađao sa devojkom i da je posle toga počeo da pije rakiju.

Tvrdio je da se ne seća kako ju je udarao, a da ju je povukao za kosu da ne bi pala sa terase.

Inače, Marija je policiji poznata kao animir dama kriminalaca. Ona je prema rečima dobro obaveštenog izvora imala afere i sa nekoliko pripadnika organizovanog kriminalnog klana Veljka Belivuka. Osim toga, po uzoru na popularne srpske starlete, pokušala je da se domogne učešća u rijalitiju " Zadruga".

- Znamo da Mariju privlače kriminalci, kokainske žurke i pištolji. To je pali. Bila je na mnogo źurki sa devojkama koje se ugledaju na starlete prostituke i čak je pokušala i sama da stupi u kontakt sa producentima "Zadruge" jer želi da se eksponira i pridobije nove mušterije i postigne višu cenu. Hvalila se našoj zajedničkoj drugarici i da je bila sa Kristijanom Golubovićem. Inače je incidentna osoba koju muškarci stalno mlate jer ona provocira i nasrće na njih pijane i drogirane - ispričala je za portal Republika.rs jedna od Marijinih poznanica iz kataloga makroa Mihaila Maksimovića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading