PALE JE ŽESTOKI MOMCI, BLINDE I ORUŽJE: Burna prošlost žrtve nasilja iz Mirijeva - ovo su poznati detalji paklene biografije Lejdi Marije

Autor:

Hronika

15.03.2023

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lejdi Mariju, navodno, privlače kriminalci, kokainske žurke i pištolji.

PALE JE ŽESTOKI MOMCI, BLINDE I ORUŽJE: Burna prošlost žrtve nasilja iz Mirijeva - ovo su poznati detalji paklene biografije Lejdi Marije

Foto: instagram.com/printscreen

Lejdi Marija žrtva nasilja u Mirijevu

Marija K. koju je navodno pokušala da se ubije u Mirijevu pre nekoliko dana u toku fizickog obračuna sa njenim dečkom Petrom R. policiji je poznata kao animir dama kriminalaca. Ona je prema rečima dobro obaveštenog izvora imala afere i sa nekoliko pripadnika organizovanog kriminalnog klana Veljka Belivuka. Osim toga, po uzoru na popularne srpske starlete, pokušala je da se domogne učešća u rijalitiju " Zadrug".

- Znamo da je Mariju privlače kriminalci i te krimi-dzimi priče, kokainske žurke i pištolji. To je pali. Bila je na mnogo źurki sa devojkama koje se ugledaju na starlete prostituke i čak je pokušala i sama da stupi u kontakt sa producentima "Zadruge" jer želi da se eksponira i pridobije nove mušterije i postigne višu cenu. Hvalila se našoj zajedničkoj drugarici i da je bila sa Kristijnom Golubovićem. Inače je incidentna osoba koju muškarci stalno mlate jer ona provocira i nasrće na njih pijane i drogirane - ispričala je za portal Republika.rs jedna od Marijinih poznanica iz kataloga Mihaila Maksimovića. 

 

 

Inače, isplivalo je u javnosti da je Marija K. sa starletom Tijanom Ajfon i drugaricama preko Drine presla u maju 2020. u jeku korona pandemije, upkos merama zabrane okupljanja, i otišla na višednevne orgije u vikendicu u mestu Suho Polje kod Bijeljine. Tada je uhapšena u akciji " Kristal" kada  je policija opkolila vikendicu i upala unutra. Zatekli su čak 35 osoba i to devet devojaka i 26 muškaraca.

 

 

- Neki od njih su zatečeni u krevetima, droga i alkohol su bili po stolovima, a na podu vikendice nađeno je nekoliko odbačenih pištolja, ali i kartice od kazina sa kojih su konzumirali kokain – pisali su mediji tada.

 

 

Nakon hapšenja osumnjičenih policija je pretresla vikendicu i skupocena vozila koja su tu zatečena.

 

 

- Pronađeno je devet pištolja raznih kalibara, jedan gasni pištolj, zatim 14 paketića sa 46 grama kokaina, devet tableta medicinske droge “ksalol”. Pronađena su i tri pancira, više mobilnih telefona i lap-topova, kao i 20.000 maraka u raznim valutama – otkrio je tada izvor iz istrage za portal Republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading