OTKRIVAMO KO JE ŽRTVA BRUTALNOG NASILJA IZ MIRIJEVA: Lejdi Marija hapšena sa Tijanom Ajfon, a bliska prijateljica Ane Nikolić (FOTO)

Autor:

Hronika

15.03.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama se dogodila u subotu 11. marta u Mirijevu kada je Petar R. satima mučio i tukao Mariju K., a sada otkrivamo ko je žrtva nasilja.

OTKRIVAMO KO JE ŽRTVA BRUTALNOG NASILJA IZ MIRIJEVA: Lejdi Marija hapšena sa Tijanom Ajfon, a bliska prijateljica Ane Nikolić (FOTO)

Foto: printscreen

Lejdi Marija

Petar R. (46) uhapšen je 11. marta zbog nasilja nad svojom partnerkom Marijom K. (39) u stanu u Mirijevu. i nasilnik i žrtva su odranije poznati policiji, a Marija je hapšena sa poznatom starletom Tijanom Maksimović (Tijanom Ajfon) zbog organizovanja elitne prostitucije u akciji Kristal nedaleko od Bijeljine 28. maja 2020. godine.

Podsećanja radi, prava drama se dogodila u subotu 11. marta u Mirijevu kada je Petar R., prema rečima komšija, satima mučio i tukao Mariju K. U medijima se pojavila i informacija da je žrtva udarana više puta, pa i šipkom.

Kako je ranije pisano, komšije, koje su videle nasilje nad ženom obavestile su policiju koja je ubrzo stigla.

- Kada su stigli policajci, nisu mogli da uđu u stan pa su obavestili i vatrogasce. Međutim s obzirom da je situacija bila ozbiljna i da se žena spremala da skoči sa terase bežeći od nasilnika policajci su preko druge terase ušli u stan - objašnjava izvor upoznat sa slučajem.

Inače, Marija K. je ranije hapšena u akciji Kristal u Suvom Polju kod Bijeljine, u BiH. Tada je, pored nje, lišena slobode i Tijana Ajfon.  One su uhapšene zbog organizovanja orgija i kokainske žurke u jednoj vikendici. Starleta se sumnjiči da je vrbovala i navodila dve osobe na pružanje seksualnih usluga.

- Tijana i Marija nisu bile bliske pre hapšenja kod Bijeljine, tada su se prvi put videle i upoznale. Čak i nakon hapšenja se nisu čule, niti videle. Može se reći da su poznanice - kaže izvor upoznat sa slučajem za portal Republika.rs.

Marija K. je u krugovima prestonice, a i šire, poznata kao Lejdi Marija. Bliska je sa pevačicom Anom Nikolić sa kojom ima i fotografije na društvenim mrežama.

S*ks za 500 evra

Kako su mediji ranije pisali, Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, je u maju 2020. navodno podsticala dve Beograđanke da otputuju u Bijeljinu kako bi na privatnoj zabavi pružale seksualne usluge za 500 evra.

Kada je Maskimovićeva izašla iz pritvora, izjavila je da bila reč o „najobičnijoj zabavi“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading