SVE SAM TI OVO PRIČALA! Ana Nikolić dala podršku Lejdi Mariji: SUDIJA, SVIRAJ KRAJ!

Autor:

Zabava

16.03.2023

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić dala je podršku žaanama žrtvama nasilja.

SVE SAM TI OVO PRIČALA! Ana Nikolić dala podršku Lejdi Mariji: SUDIJA, SVIRAJ KRAJ!

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Ana Nikolić

Povodom nemilog događaja u Mirijevu pre nekoliko dana u kom je Anina poznanica bila žrtva nasilja, pevačica je na društvenim mrežama objavila poruku podrške.

- Stop psihičkoj torturi koja uglavnom vodi ka fizičkoj torturi. A onda pređe u zlostavljanje i neretko ubistva. I sve sam ti ovo pričala... - napisala je Ana.

Marija K. je u krugovima prestonice, a i šire, poznata kao Lejdi Marija. Bliska je sa pevačicom Anom Nikolić sa kojom ima i fotografije na društvenim mrežama.

 

Republika

Foto: printskrin

 

Podsećamo, prava drama se dogodila u subotu 11. marta u Mirijevu kada je Petar R. satima mučio i tukao Mariju K.

Petar R. (46) uhapšen je 11. marta zbog nasilja nad svojom partnerkom Marijom K. (39) u stanu u Mirijevu. I nasilnik i žrtva su odranije poznati policiji, a Marija je hapšena sa poznatom starletom Tijanom Maksimović (Tijanom Ajfon) zbog organizovanja elitne prostitucije u akciji Kristal nedaleko od Bijeljine 28. maja 2020. godine.

Kako je ranije pisano, komšije, koje su videle nasilje nad ženom obavestile su policiju koja je ubrzo stigla.

 

 

Inače, Marija K. je ranije hapšena u akciji Kristal u Suvom Polju kod Bijeljine, u BiH. Tada je, pored nje, lišena slobode i Tijana Ajfon.  One su uhapšene zbog organizovanja orgija i kokainske žurke u jednoj vikendici. Starleta se sumnjiči da je vrbovala i navodila dve osobe na pružanje seksualnih usluga.

BONUS VIDEO

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading