"TAMO IDU SAMO BOGATI, EMINA MI JE PREPORUČILA KLINIKU" Ana Nikolić šokirala izjavom, progovorila o odlasku u Austriju! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.03.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić progovorila o odlasku na privatnu kliniku na odvikanaje u Austriji!

"TAMO IDU SAMO BOGATI, EMINA MI JE PREPORUČILA KLINIKU" Ana Nikolić šokirala izjavom, progovorila o odlasku u Austriju! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica Ana Nikolić u emisiji ,,Premijera" otkrila je sve o odlasku nakliniku, gde je odlučila da se otarasi svega onoga što ju je učinilo mrzovoljnom. Dosta se spekulisalo, o čemu je i sama Ana pričala, zbog čega odlazi u Austriju, na jednu privatnu kliniku, a sada je priznala i da joj je koleginica, Emina Jahović zapravo otkrila za to. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana Nikolić

 

- Da, hoću da odem, ali sad nemam kad, kad završim koncert. To je klinika, preskupa, dve nedelje, ne jedeš ništa, određuju ti neke salatice, vodice... Tamo idu samo bogati. To što povezuju sa alkoholom, to je detoks. Smatrala sam da je dobro da se organizam očisti, pankreas, jetru, tu se nalazi imuni sistem. Nije prijatna procedura, to ljudi misle, kao banja, kupaš se. Neke travke stavljaju, neki kaktus, pisala sam testament prvu noć kad su mi stavili, pre iks godina, ovde u Beogradu. 

Emina Jahović mi je rekla za kliniku

- Toga ima u Beogradu, stvarno ne može da se plaća, da se ide na detoks, nije lako biti na sokićima i zelenim salaticama. Emina mi je preporučila kliniku u Austriji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading