I POSLEDNJI ĆEVAP "PAO" U BEOGRADSKOM SUPERMARKETU: Penzioneri se pobili oko ovog proizvoda, žena legla preko frižidera da zadrži pakovanje! (VIDEO)

Autor:

Vesti

29.03.2023

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totalni haos i nezapaćena "makljaža" zbog cene koja je bila akcijska za pakovanje ćevapa u poznatom lancu supermarketa.

I POSLEDNJI ĆEVAP "PAO" U BEOGRADSKOM SUPERMARKETU: Penzioneri se pobili oko ovog proizvoda, žena legla preko frižidera da zadrži pakovanje! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Guranje, padanje preko frižidera i masovna tuča kupaca u poznatom lancu supermarketa u Borči, kao i u mestu Stanovo kod Kragujevca, a sve to što se jedan proizvod - pakovanje ćevapa, našao na akciji.

Niža cena junećih i svinjskih ćevapa izazvala je opšti haos u supermarketu poznatog lanca koji posluje u Srbiji već godinama, a snimak tuče starijih građana osvanuo je na stranici Serbia live Beograd na Instagramu.

Na njemu se vidi kako jedna starija žena pokušava da uzme paket ćevapa, bukvalno se otimajući sa drugim kupcima, da bi se u jednom momentu bacila preko frižidera kako bi "odbranila" pakete koje je namerila da uzme.

- Gospođo, pa gospođo molim vas... Zvaćemo obezbeđenje, ovo nema smisla - glasi komentar neke žene usred borbe za juneće i svinjske ćevape. Veliki broj građana stoji ispred i čeka kako bi ušao i pokušao da se izbori za ćevape.

 

 

Ništa bolja situacija nije ni u mestu Stanovo kod Kragujevca. Iz istog razloga je i tamo došlo do haosa zbog popusta ćevapa, a ta akcija završava se danas. Snimak ove tuče objavljen je na stranici Kragujevac na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading