SVAKA SEKUNDA JE KAO GODINA: Nenad Periš se oglasio povodom nestanka trojice muškaraca nakon nesreće na Dunavu - porodicama predstoji vreme iščekivanja (FOTO)

Autor:

Hronika

21.03.2023

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nerazdvojnim prijateljima čamac se prevrnuo na kilometar od Pančevačkog mosta, a ovim povodom se oglasio i Nenad Periš.

SVAKA SEKUNDA JE KAO GODINA: Nenad Periš se oglasio povodom nestanka trojice muškaraca nakon nesreće na Dunavu - porodicama predstoji vreme iščekivanja (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika, MUP hr

Nenad Periš, Matej Periš

Telo Mateja Periša iz Splita isplivalo je prošle godine, nakon četiri meseca od nestanka, baš kod Ade Huje gde se u subotu gubi trag trojici dobrih drugova.

Nerazdvojnim prijateljima čamac se prevrnuo na kilometar od Pančevačkog mosta baš tamo gde je Dunav najsuroviji.

Dva dana policija je češljala mutnu reku u potrazi za Milošem Markovićem (37), Nenadom Trivkovićem (38) i Milanom Nikolićem (36). Iz hladnog Dunava isplivao je njihov drug Mane Knežević (37).

Foto: Nenad Periš/Facebook printscreen

Nenad i Matej Periš

Ova nesreća probudila je stare rane Nenadu Perišu. Mesecima se nadao da mu je sin živ. Nesrećni otac svaki dan je obilazio Savu i Dunav. Sumnjao je da one kriju tajnu šta se dogodilo sa njegovim sinom. Sve dok policija nije pronašla telo Mateje gajio je nadu da će ga živoga zagrliti.

- Čuo sam strašnu vest. Saosećam se sa porodicom i prijateljima nestalih muškaraca. Zajedno sam sa njima u molitvama. Predstoji im vreme iščekivanja kada je svaka sekunda kao godina. Treba se iskreno nadati i verovati pozitivnom ishodu uprkos slutnjama koje odnose dah i san. Iskreno se molim Bogu za sretne vesti - kaže Nenad Periš, piše Telegraf.

I danas će se nastaviti potraga za nestalim prijateljima. Porodice su uputile javan apel svima koji su u mogućnosti da se priključe u potrazi za Milanom, Milošem i Nenadom.

Iz Dunava uspeo je da se spase Mane Knežević. On je, navodno, policiji rekao da ih je jedan talas podigao, a drugi poklopio. Da je tada poslednji put čuo i video svoju priajtelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading