MANE ISPRIČAO POLICIJI SVE O NESREĆI NA DUNAVU: Jedan talas nas je podigao, drugi poklopio - čamac je počeo da tone, a onda se prevrnuo (FOTO)

Autor:

Hronika

20.03.2023

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mane Knežević je opisao trenutkan nesreće na Dunavu.

MANE ISPRIČAO POLICIJI SVE O NESREĆI NA DUNAVU: Jedan talas nas je podigao, drugi  poklopio - čamac je počeo da tone, a onda se prevrnuo (FOTO)

Foto: Facebook, Nemanja Pančić

Mane Knežević,, Miloš Marković, Milan Nikolić, Nenad Trivković

Nestanak Nenada Trivkovića (38), Miloša Markovića (37) i Milana Nikolića (36) u subotu veče na Adi Huji, podigao je Beograd na noge i svi koji su u mogućnosti uključili su se u potagu za nestalim mladićima. Sa njima trojicom kobne večeri, na čamcu je bio i njihov prijatelj Mane Knežević koji se jedini spasao i isplivao na obalu kada im se plovilo potopilo. On je dao izjavu policiji i pružio informacije koje zna, kako bi pomogao da se trojica nestalih što pre nađu.

Kako Kurir nezvanično saznaje, Mane Knežević je opisao trenutkan nesreće.

- Uhvatio sam se za plutu za sedenje i na njoj plivao do obale. Njih trojica su ostala do čamca, dozivali su upomoć, ali nikoga nije bilo oko nas - navodno je rekao Mane i objasnio:

- Vetar je duvao jako i jedan talas nas je podigao, kad nas je drugi poklopio, bilo je dosta vode i bili smo teški, pa je čamac počeo da tone i prevrnuo se.

Foto: Facebook/Mane Knezevic

Mane Knežević

Mane je, kako se saznaje, juče policiji ispričao šta se dogodilo, a bio je vidno potresen i isrcpljen.

- Bio je sav izgreban, jedva je stajao na nogama i jedva govorio, potpuno izbezumljen. Baš mu je bilo teško da sve ispriča, verovatno su mu lekari dali i lekove za smirenje - kaže izvor.

Manetovi prijatelji su ispričali da je on dobro fizički sada, ali da je psihički jako loše.

- On daje sve od sebe, izgubljen je i jedva se drži, ali se trudi i učestvuje u potrazi, čak je i sada na reci, traži svoje prijatelje - kažu prijatelji.

Da podsetimo, porodice nestali muškaraca, kao i Manetova porordica, apelovale su na sve da im se pomogne u potrazi.

- Sada nam je neophodan dron i helikopter. Takođe, ukoliko neko ima griser, čamac, brodić i drugo plovno vozilo neka nam se pridruži potrazi - navode iz porodica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading