PRODUŽEN PRITVOR MAJCI KOJA JE UBILA I OSTAVILA NOVOROĐENČE U ZAMRZIVAČU: Lidija iza rešetaka ostaje JOŠ OVOLIKO!

Autor:

Hronika

24.02.2023

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je dete skoro 7 godina bilo u zamrzivaču.

PRODUŽEN PRITVOR MAJCI KOJA JE UBILA I OSTAVILA NOVOROĐENČE U ZAMRZIVAČU: Lidija iza rešetaka ostaje JOŠ OVOLIKO!

Foto: Facebook, ST/N.Pancic

Policia traga za ženom iz Zemuna u čijoj kuće je pronađena mrtva beba

Viši sud u Beogradu produžio je za još 30 dana pritvor Lidiji M. (45) koja se sumnjiči da je tokom leta 2016. godine u kući u Zemunu lišila života svoje novorođeno dete.

Pritvor joj je produžen zbog opasnosti od bekstva i uznemirenja javnosti, potvrdila je za Tanjug portparol tog suda Tatjana Matić.

Sumnja se da je Lidija M. lišila života svoje novorođenče nepoznatog pola na taj način što je nakon što se porodila na podu kupatila u kući na navednoj adresi, novorođenče zajedno sa posteljicom umotala u peškir, a potom stavila u više pvc kesa, i zatim u zamrzivač u kući bivšeg supruga.

Podsetimo, Zoran M. je bebu našao kada mu se zamrzivač pokvario i kada je hteo da ga očisti. 

Ustao sam i razmišljam da li da se umijem ili ubijem! Ne mogu da dođem sebi nakon što sam video da je moja bivša žena prvo bila trudna, a onda i ubila dete pre sedam godina - rekao je Zoran za medije.

Kad vratim film unazad, ona je u leto 2016. ostala sama u kući, dok smo deca i ja otišli u drugi grad gde imamo kuću. Deca su bila na raspustu, a ona je ostala sama. Verovatno se to sve tada desilo, jer ona nije mogla da se porodi u kupatilu, a da je neko od nas bio tu. Primetili bismo to - kazao je on.

Zoran je istakao da niko iz porodice nije primetio da je trudna, kao ni da se porodila, a nije se ni čudno ponašala nakon njihovog povratka sa raspusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading