MUŠKARAC ŠETAO PO PRUZI, A ONDA NAIŠAO VOZ: Užas kod Sombora, deo pruge u prekidu

Autor:

Hronika

18.02.2023

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac se kretao kolosekom otvorene pruge, što je zabranjeno i izuzetno opasno

MUŠKARAC ŠETAO PO PRUZI, A ONDA NAIŠAO VOZ: Užas kod Sombora, deo pruge u prekidu

Foto: pixabay.com

Jedna osoba zadobila je teške povrede kada je na nju naleteo teretni voz na delu pruge Sombor-Bukovački Salaši u 15.30 sati.

Infrastrukture železnice Srbije navode da se povređena osoba kretala kolosekom otvorene pruge, što je zabranjeno i izuzetno opasno, te da je saobraćaj na tom delu pruge posle nesreće u prekidu.

Teretni voz broj 40873 u svom sastavu je imao 11 vagona tovarenih kontejnerima i 7 praznih vagona, a saobraćao je iz Novog Sada za Suboticu.

Na lice mesta izasla je Hitna pomoć, koja je odvezla povredjenog, pripadnici MUP-a, kao i Zajednička železnička komisija Infrastrukture železnice Srbije i Srbija Karga, koja će utvrditi uzrok ove nesreće.

I ovoga puta upućujemo upozorenje i apel da se pruga ne prelazi gde to nije propisano, da se ne kreće po koloseku, kao i da se poštuju sva saobraćajna pravila, jer je to jedini način da se spreče i izbegnu ovakve nesreće, navodi se u saopštenju Srbije Kargo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading