POJAVILA SE MAJKA IZ GROCKE KOJA JE TUKLA DETE: Sve mi je namešteno!

Autor:

Hronika

27.10.2022

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Đilas žena koja je brutalno pretukla svoju maloletnu ćerku i čiji se snimak pojavio na društvenim mrežama, pojavila se ispred svoje kuće, iako policija traga za njom.

POJAVILA SE MAJKA IZ GROCKE KOJA JE TUKLA DETE: Sve mi je namešteno!

Foto: printskrin/društvene mreže

Naime, kako saznajemo, ona je za medije rekla da nije kriva i da joj je "majka sve namestila".

Kako priča Slavica, majka ju je naterala da pretuče svoju ćerku pod pretnjom da će ubiti njenog sina. Rekla joj je, prema njenim rečima, da će ona sve to da snimi.

Ona navodi da njena majka živi sa njima u kući, a da je Zoran, suprug njene majke koji je u zatvoru.

- Ne znam koji je razlog - rekla je ona.

- Majka je njega prijavila zbog nasilja, a sad ispade da ja moram da ga branim tako što moje dete mora da trpi nasilje od mene - kaže Slavica.

Podsetimo, uznemirujući snimak šamaranja maloletnog deteta pojavio se juče na društvenim mrežama. Na njemu se vidi kako ženska osoba udara devojčicu staru 3 godine i zatim je baca na pod.

Drugo osnovno javno tužilastvo u Beogradu je odmah nakon saznanja o video snimku na kojem se vidi kako majka udara maloletno dete, sazvalo vanredni sastanak Grupe za koordinaciju i saradnju za Opštini Grocka.

U saradnji sa Centrom za socijalni rad i policijskom stanicom Grocka odmah su preduzete sve mere u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za predmetni događaj i zaštite maloletnog lica, piše u saopštenju Drugog osnovnog javnog tužilastva u Beogradu.

Rezultat vanrednog sastanka Grupe za Koo Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je da su utvrđeni identiteti svih učesnika događaja, da su dva maloletna lica pregledana od strane lekara tokom noći, nakon čega su izmeštena iz porodice u odgovarajuću ustanovu socijalne zaštite, a da je za majkom raspisana potraga, s obizrom da nije dostupna državnim organima.


BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading