PAO VELJIN LUCIFER: Njegov imenjak iz Brazila ubija i odseca glave

Autor:

Hronika

30.03.2022

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SBPOK u saradnji sa Žandarmerijom, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, uhapsili su i M.V., devetnaestog člana organizovane kriminalne grupe, za koju se osnovano sumnja da je deo Belivukovog klana.

PAO VELJIN LUCIFER: Njegov imenjak iz Brazila ubija i odseca glave

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ

U ovoj velikog akciji uhapšen je L. M. zvani Lucifer, osumnjičen da je bio na čelu ove novorkrivene grupe kriminalaca koja će uskoro biti saslušana u TOK. 

Osumnjičeni se terete da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe, u dužem vremenskom periodu, obezbeđivali više poznatih beogradskih klubova poput "Fristajlera", "Porta"i " Kasine", gde su vršili distribuciju opojne droge. Pretresom stanova i drugih prostorija na 22 lokacije, koje su koristili pripadnici ove organizovane kriminalne grupe, pronađena je veća količina narkotika, oružja i novca - saopštila je policija.

Prema operativnim saznanjima uhapšeni su učestvovali i u najtežim krivičnim delima što je predmet istage. 

Republika

Foto: Starsport

Velja Nevolja sa pripadnicima SAJ

Nadimak vođe klana L. M. koji glasi Lucifer  sigurno nije došao slučajno imajući u vidu da se tako zove čuveni brazilski zatvorenik Markos Paulo de Silva koji je u zatvoru od 95. godine i koji je za vreme robije je ubio 48 drugih zatvorenika, pa je do sada osuđen na čak 217 godina zatvora. Zbog ubistava je dobio i nadimak – Lucifer, kao i zbog metode odsecanja glave žrtvama, koju je praktikovao.

Ne žalim ni zbog jednog od tih ubistava – rekao je sudiji.

Bili su silovatelji i lopovi koji su iskorištavali cimere i krali od njih – poručio je Da Silva. 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ/Starsport

Kuća strave Velje Nevolje

Da Silva je 2011. ubio čak petoricu zatvorenika odjednom. Navodno je uzeo aparat za gašenje požara i svakoga njime udario po glavi i onesvestio. Nakon toga ih je ubio nožem koji je sam izradio.

Obožavam ovo! Tako ih je malo, želim ubiti još zatvorenika – vrištao je da Silva nakon počinjenog zločina.

Jedan od čuvara u zatvoru rekao je kako je bilo samo pitanje vremena kada će da Silva ubiti drugog zatvorenika. Činjenica da ih je do sada ubio 48 predstavlja veliki problem zatvorskom sistemu jer više ne znaju u koji zatvor bi ga smestili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading