BELIVUK I MILJKOVIĆ STRAHUJU: Plaše se ubistva, u ćeliji ceo dan rade jedno, dolazi im samo osoba od poverenja

Autor:

Hronika

12.03.2022

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković i Veljko Belivuk dane u zatvoru provode vežbajući, a vrlo su oprezni prilikom uzimanja hrane, jer se plaše da će ihe neko otrovati.

BELIVUK I MILJKOVIĆ STRAHUJU: Plaše se ubistva, u ćeliji ceo dan rade jedno, dolazi im samo osoba od poverenja

Foto: Ilustracija: Republikak.rs, Starsport, E-stock

Velja Nevolja, Marko Miljković

Veljko Belivuk i Marko Miljković u velikom su strahu od osvete "škaljarskog klana" i plaše se da ih neko ne otruje u ćeliji. Oni su pre dve godine preko svojih ljudi pokušali da ubace cijanid u hranu Jovanu Vukotiću, jednom od vođa "škaljaraca", dok je ovaj bio u ekstradicionom pritvoru u Beogradu, a sada strahuju da se njima može desiti isto. Oni kada god mogu, naručuju hranu "spolja" i tada strogo vode računa da im dostavljači paketa budu osobe od poverenja.

- Trude se da u kantini uzimaju samo fabrički zapakovane namirnice, a kad naruče hranu spolja, izričiti su da im pakete dostavi neko od poverenja ko će tu hranu najpre sam probati, kako bi bili sigurni da neće biti otrovani - otkriva izvor Informera.

Republika

Foto: printscreen

Miljković i Belivuk

Belivuk i Miljković vežbaju u ćeliji po ceo dan i to im je faktički jedini hobi. izbegavaju bilo kakav sukob sa stražarima i trude se da održavaju korektne odnose sa njima. Do sada nisu inicirali incidente sa ostalim pritvorenicima, navodi izvor. 

Na pitanje kako se vođe klana nose sa činjenicom da im preti doživotna robija za jezive zločine i da li su svesni da, po svemu sudeći, nikada neće izaći na slobodu, sagovornik ističe:

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Sprovođenje klana Velje Nevolje

- Sasvim je sigurno da su svesni toga, ali trude se da se to ne vidi. S obzirom na njihovo dosadašnje ponašanje od 4. februara prošle godine, od kada su u pritvoru, verujem da će u daljem sudskom postupku ići na sve ili ništa, u smislu da će se i dalje ponašati nadmeno, kao vođe moćne bande, ali i da će iz osvete pokušati da oblate i političare i policajce koji su naložili njihovo hapšenje - kazao je izvor.

Belivuk i Miljković su pred sudsko veće u sredu, na pripremnom ročištu, svojom pojavom pokazali veliku bahatost. Umesto da budu prikladno odeveni, oni su se pojavili u majicama:

- Umesto da obuče odelo ili nešto prikladno za sud, Belivuk se ponašao u stilu: "Ma šta me briga, ja sam gangster, pa ću se tako i obući". Onda se u sudu pojavio u beloj majici, a Miljković u crnoj, praktično u Partizanovim bojama, kao da su se dogovorili. To je bila jasna poruka i sudu i javnosti da i dalje kontrolišu jedan broj navijača i da neće pokazati ni trunku kajanja za jezive zločine koje su uradili pod plaštom navijačke grupe "Principi", a za račun "kavačkog klana". Osim toga, prilikom ulaska u sudnicu, okrenuli su se prema bivšim saradnicima Bojanu Hrvatinu i Nikoli Spasojeviću, koji su sada svedoci saradnici, i poručili im: "Pi*ke! - otkrio je sagovornik lista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading