HOROR KOD JAGODINE, SIN MRTVOG OCA ZBOG PARA MESECIMA DRŽAO U KUĆI: Policajci povraćali na uviđaju

Autor:

Hronika

21.02.2022

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci i zamenik tužioca koji su izašao na teren da bi u Glogovcu osmotrili sve detalje nesvakidašnjeg slučaja kad su otac i sin Dragan i Nenad Dimitrijević(42) pronađeni juče mrtvi na porodičnom posedu, s tim što je sin u dvorištu ispred kuće zatečen sveže preminuo, dok je očevo telo u kući bilo u fazi raspadanja.

HOROR KOD JAGODINE, SIN MRTVOG OCA ZBOG PARA MESECIMA DRŽAO U KUĆI: Policajci povraćali na uviđaju

Foto: ST/V. LUKIĆ

Policija vrši uviđaj

Prema rečima očevidaca, policajci su usled neopisivog smrada koji je proizvodio leš starijeg muškarca, kašljali oko kuće i povraćali jer im je pripala muka. Takođe i tužiteljki se slošilo.

 - Prema prvim rezultatima istrage obojica, i otac i sin su preminuli prirodnom smrću, ali obdukcija će dati precizne podatke o vremenu nastupanja smrti, kao i o uzroku. Koleginici koja je bila na terenu je bilo užasno muka od vonja koji je bio prisutan svuda na imanju i vrlo je izvesno da je mesecima čovek bio mrtav u toj kući. Sin je verovatno prikrivao njegovu smrt da bi primao njegovu penziju dok se ne otkrije da je umro. U međuvremenu je i sam preminuo - rekao je Nenad Necić portparol Višeg javnog Tužilaštva u Jagodini za Srpski telegraf i Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading