FILMSKA POTERA: Novosađanin (28) uhapšen zbog pokušaja KRAĐE humanitarne pomoći, policija ga sustigla, pa pronašla nešto NEOČEKIVANO

Autor:

Hronika

21.02.2022

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetosmogodišnji Novosađanin uhapšen je danas zbog pokušaja krađe humanitarne pomoći nakon kratke potere interventne jedinice na Salajci u Novom Sadu.

FILMSKA POTERA: Novosađanin (28) uhapšen zbog pokušaja KRAĐE humanitarne pomoći, policija ga sustigla, pa pronašla nešto NEOČEKIVANO

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Građani su oko 10.30 na uglu Branka Radičevića i Temerinske ulice primetili nekoliko vozila interventne jedinice i akciju koja je trajala oko pola sata.

Policija je uhapsila muškarca za kojeg se sumnja da je prvo oborio kutiju za sakupljanje donacija u jednom marketu, a potom se dao u beg. Policajci su sustigli dvadesetosmogodišnjaka i počeli da ga pretražuju.

Pregledom mesta događaja i trase kojom je muškarac bežao pronađen je i najlonski paketić u kom se nalazilo više od četiri grama praškaste materije za koju se pretpostavlja da je amfetamin, prenosi Srbija Danas.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading