KRICI MAJKE MALOG ILIJE (13) PARALI NEBO DOK SU GA SPUŠTALI U RAKU: Drugari sa folklora i veliki broj meštana se oprostio od dečaka (FOTO)

Autor:

Hronika

19.11.2021

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilija N. (13) iz Donjeg Dobrića kod Loznice, koji se obesio u sredu u nedovršenom potkrovlju porodične kuće, sahranjen je danas na lokalnom groblju u 14 časova u prisustvu velikog broja meštana.

KRICI MAJKE MALOG ILIJE (13) PARALI NEBO DOK SU GA SPUŠTALI U RAKU: Drugari sa folklora i veliki broj meštana se oprostio od dečaka (FOTO)

Foto: ST/V. Lukić

Danas pre sahrane se okupilo celo selo ispred kuće Nikolića kako bi malog Iliju ispratilo na večni počinak.

Devojčice u nošnjama neutešno su grlile jedna drugu i pitale se zašto ih je drug sa folklora napustio. 

Na sahrani, devojčice u nošnjama i sa ispletenim kikicama tiho su jaukale za svojim stradalim drugaro, a rođak porodice je održao potresan govor.

- Ilija je bio kolovođa u našem kulturno umetničkom društvu. Uvek veseo i nasmejan. Leteo je kao leptir. Oprosti mu, bože, nije znao šta čini. Molim te, primi ga u carstvo nebesko. Nama ostaje samo da se molimo za pokoj njegove male duše. Bože, pomozi njegovoj porodici da preživi ovu tragediju koja je potresla celo selo - jedva je izgovorio rođak jecajući, a onda je dečakov sanduk spušten u raku, uz majčine krike koji su parali nebo.

 

Podsećamo, dečak se, kao i obično, vratio iz škole i majka ga je poslala da ode nešto da joj donese sa potrkovlja.

Međutim, dečaka nije bilo duže vreme, i majka je krenula da ga traži a onda je videla jeziv prizor. 

Meštani pričaju da se veruje da je imao problema u školi, i da je zbog toga digao ruku na sebe.

Mali Ilija je iza sebe ostavio roditelje, dva brata i dve sestre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dzjordzje

19.11.2021 16:38

I ostala ce se deca obesiti zbog siromastva, tako je bilo i posle prvog i drugog svetskog rata takav je kapitalizam zato ja nemam ni zenu ni decu zato ce bela kuga ubiti srbe ko rimljane,sudbina