TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD POŽEGE: "Ford" prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa kamionom

Autor:

Hronika

17.11.2021

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na magistralnom putu od Čačka ka Požegi u mestu Tučkovo oko devet časova došlo je do teške saobraćajne nezgode kada je vozač automobila "ford" koji se kretao iz pravca Čačka iz za sada neutvrđenih razloga prešao u suprotnu traku i sudario se sa kamionom požeških registarskih oznaka koje je dolazilo iz suprotnog pravca.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD POŽEGE: "Ford" prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa kamionom

Foto: RINA

U udesu je povređeno jedno lice, vozač "forda" mladić star 22 godine. On je sa težim telesnim povredama hospitalizovan u užičkoj bolnici.

- Naišli smo na potpuno slupano vozilo, a na licu mesta zatekli smo vatrogasce i hitnu pomoć. Kamion sa kojim se sudario "ford" prevozio je plastiku, pa je ona bila razbacana po čitavom putu. Prizor je nije bio nimalo prijatan - rekao je za RINU jedan od očevidaca. 

Saobraćaj na ovoj deonici bio je u zastoju, a formirana je i dugačka kolona vozila. Ono što dodatno otežava vožnju na ovoj trasi je magla, pa se vozačima savetuje dodatno oprez.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading