DRAMA U NIŠU: Radnik teško povređen nakon pada sa merdevina!

Autor: novosti.rs

Hronika

13.11.2017

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnik u Nišu teško je povređen kada se u ponedeljak nešto pre 10 sati oklizuo sa merdevina i sa visine od oko metar i po, pao direktno na glavu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Hitna pomoć zbrinula povređenog radnika u Nišu/Foto: Ilustracija

Radnik u Nišu teško je povređen kada se u ponedeljak nešto pre 10 sati oklizuo sa merdevina i sa visine od oko metar i po, pao direktno na glavu. Nesreća se dogodila ispred kazina u kome radi, u samom centru grada, na Trgu kralja Milana.

Prema rečima očevidaca, nesrećni radnik popeo se da popravi reflektor, ali se nesrećnim slučajem okliznuo i pao.

Na licu mesta za samo nekoliko minuta stigla je Hitna pomoć i prevezla čoveka u Urgentni centar. Povređeni radnik je trenutno na dijagnostici.

- Ozbiljno je ugruvan, još nismo sugurni o kakvim je sve povredama reč, ali verujemo da je van životne opasosti jer je orijentisan i komunicira. Žali se na povrede ekstremiteta, a zbog povrede na licu, nosa posebno, moraće najverovatne na Maksilofacijalnu hirurgiju - rekao je doktor Ivan Stanković iz Urgentnog centra u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading